<<forrige dag17. januar næste dag>>
  2010

Den blot 17-Ã¥rige Christian Eriksen debuterede som senior-spiller, for AFC Ajax i 1-1 opgøret pÃ¥ udebane mod NAC Breda i den hollandske Eredivisie.

2010
  2009

Dagen efter sin 21 Ã¥rs fødselsdag kom Nicklas Bendtner pÃ¥ banen med godt 20 minutter igen af Premier League opgøret mellem Hull City AFC og Arsenal FC. Fem minutter før tid scorede den danske angriber for London-klubben, for anden kamp i træk som indhopper, til slutstillingen 1-3.

2009
  2004

I den spanske Primera División spillede Real Murcia CF uafgjort 2-2 pÃ¥ hjemmebane mod RC Celta de Vigo. Hjemmeholdets Daniel Jensen var med i startopstillingen, men blev udvist i det 84. minut. Det var sæsonens andet røde kort for den 24-Ã¥rige dansker - det første var 19. oktober 2003.

2004
  1997

Brian Steen Nielsen scorede Ligalandsholdets eneste mÃ¥l i 1-3 nederlaget til Mexico ved US Cup i San Diego. Senere fulgte tre mÃ¥l for A-landsholdet, i 1999-2000. Hans landsholdskarriere spændte fra debuten pÃ¥ U/21 i 1989 til den sidste kamp for A-holdet i 2002 og den samlede total er fem mÃ¥l i den røde trøje.

1997
  1976

I den vesttyske Bundesliga vandt Borussia Mönchengladbach med 2-0 pÃ¥ hjemmebane over Hannover 96. Ved stillingen 0-0 i det 25. minut havde Allan Simonsen chancen for at bringe Borussia foran pÃ¥ straffespark, men han skød forbi mÃ¥let! Det var første gang, den 23-Ã¥rige vejlenser brændte et straffespark i Bundesligaen. FÃ¥ minutter senere scorede Herbert Wimmer til pauseføring 1-0, inden et selvmÃ¥l af Günter Wesche slog 2-0 sejren fast et kvarter før tid. Henning Jensen spillede ogsÃ¥ hele kampen for hjemmeholdet.