Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag26. januar næste dag>>
  2013

I den spanske Primera Division spillede RC Celta de Vigo uafgjort 1-1 pÃ¥ hjemmebane mod Real Sociedad de Fútbol. Efter godt en halv times spil bragte Michael Krohn-Dehli hjemmeholdet foran, men udligningen faldt et kvarter ind i 2. halvleg, en halv snes minutter efter Celta var blevet reduceret til 10 mand.

Ligalandsholdet vandt 4-0 over Canada foran 3.042 tilskuere - herunder en dansker-koloni pÃ¥, anslÃ¥et, 3-400 roligans - pÃ¥ Kino Veterans Memorial Stadium in Tucson (Arizona). Den lokale fodboldklub, FC Tucson, havde forvandlet banen fra være tilpasset Minor League Baseball til fodbold, hvor græsset følgeligt ikke var lige langt alle steder, afhængigt af, om bolden befandt sig i ″the diamond″ eller udenfor. Andreas Cornelius (FC København) scorede hattrick og Kasper Lorentzen (FC Nordsjælland) scorede et enkelt mÃ¥l.

2013
  2002

FC Schalke 04 vandt sin største hjemmesejr nogensinde - og den næststørste overhovedet - over FC Bayern München i den tyske Bundesliga. Ebbe Sand scorede sit 42. Bundesliga-mÃ¥l til 2-0 efter 35 minutters spil, og de godt 60.000 tilskuere fik en 5-1 sejr at varme sig ved.

2002
  1890

KB vandt med 3-1 over BK Frem i DBU′s Fodbold-Turnering. Efter 90 minutter var stillingen 1-1, sÃ¥ der mÃ¥tte forlænget spilletid til for at finde en vinder.