<<forrige dag30. januar næste dag>>
  1983

Der var danskermøde i den hollandske Eredivisie. AFC Ajax med Jan Mølby og Jesper Olsen på holdet - men dog uden Johan Cruijff den dag - vandt 6-1 over HFC Haarlem, der havde Tommy Kristensen på banen. Jesper Olsen scorede til 2-0 i kampens ottende minut.

1983
  1982

Lars Bastrup scorede for første gang to mål i den samme Bundesliga-kamp. I en udekamp mod Borussia Dortmund var Hamburger SV bagud 0-2 ved pausen, inden Bastrup tog fat i 2. halvleg og skaffede nordtyskerne udligningen, inden Horst Hrubesch scorede sejrsmålet for HSV, der i denne kamp også stillede op med Franz Beckenbauer.

1982
  1977

A-landsholdet gæstede for anden gang det afrikanske kontinent. Modstanderen, Gambia, var ny, og det blev til en dansk sejr på 4-1 i hovedstaden, Banjul. De danske mål blev scoret af Johnny Hansen (Vejle BK) samt hele tre debutanter, Jan Sørensen (BK Frem), Allan Hansen (OB) samt Gert Jørgensen (B 1901). Sidstnævnte, der blev indskiftet for Kurt Hansen (Nakskov BK) 10 minutter ind i 2. halvleg, blev dermed debutant nummer 500 siden den første A-landskamp 19. oktober 1908. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 395. Den foregående (394) blev spillet 17. november 1976, den efterfølgende (396) 2. februar 1977.