<<forrige dag6. april næste dag>>
  2016

Der blev spillet derby i Telia Parken, da FC København pĂĄ hjemmebane tog imod Brøndby IF i den første af to semifinaleopgør i DBU Pokalen. Kampens første mĂĄl blev sat ind af Brøndby IFs Teemu Pukki efter 27 minutter, men blot syv minutter før tid lykkedes det for Thomas Delaney at udligne til 1–1, kampens slutresultat. Kampen blev overværet af 20.611 tilskuere.

2016
  2010

Nicklas Bendtner bragte Arsenal FC foran med 1-0 efter godt et kvarters spil pĂĄ udebane mod FC Barcelona i returkampen af kvartfinalerne i UEFA Champions League. FĂĄ minutter senere tog argentiske Lionel AndrĂ©s Messi dog over, udlignede, scorede hattrick i 1. halvleg og sĂĄ en enkelt gang mere i 2. halvleg, hvorefter spanierne vandt 4-1.

2010
  2006

FC København forsvarende Royal League-titlen ved at vinde 2005/06-udgaven efter en finalesejr pĂĄ 1-0 over Lillestrøm SK (NOR). Kampen blev spillet i Parken foran 13.617 tilskuere og med Peter Fröjdfeldt (SWE) som dommer. Razak Pimpong (FC København) havde nogle dramatiske sidste 10 minutter i finalen. Ved stillingen 0-0 i 81′ modtog han en advarsel, scorede sejrsmĂĄlet til 1-0 i 90′ og modtog derefter sit andet gule kort, og dermed rødt, i 90+1′. I det mindste fik han en guldmedalje ud af anstrengelserne ...

2006
  1996

AaB tabte med 1-4 til Brøndby IF foran 9.950 tilskuere pĂĄ hjemmebanen, Aalborg Stadion, i kvartfinalen af Landspokalturneringen. Kampen huskes bl.a. for, at Peter Møller, ex-AaB, scorede for Brøndby IF, mens Jens Madsen, ex-Brøndby IF, scorede for AaB. Sjællændernes øvrige mĂĄl blev scoret af Thomas Thøgersen (2) og Allan Nielsen. Da kampen var slut forblev spillere og ledere pĂĄ banen, eftersom de to klubber straks herefter skulle færdigspille en Superliga-kamp.

Ă‰t af Superliga-historiens mest omtalte opgør – ″Romerlyskampen″ mellem AaB og Brøndby IF – fandt sin afslutning pĂĄ Aalborg Stadion efter at være pĂĄbegyndt 218 dage tidligere, den 1. september 1995. Efter ovenstĂĄende pokal-kvartfinale blev holdopstillingerne justeret - f.eks. blev AaB′s hold reduceret til 10 grundet Henrik Rasmussens udvisning i den afbrudte kamp godt syv mĂĄneder tidligere - hvorefter Claus Bo Larsen satte kampens resterende 16 minutter 7 sekunder i gang ved stillingen 0-2. Tre minutter før tid scorede Ruben Bagger til 0-3, kampens resultat.

1996
  1928

Den legendariske engelske amatørklub, The Corinthians, var pĂĄ udlandstur og spillede tre kampe i Danmark i løbet af PĂĄsken 1928. Den første var mod B 1903 i Københavns Idrætspark og endte 1-1. I 1. halvleg scorede Glenister et pragtmĂĄl pĂĄ langskud fra 30 meter, inden Ernst Nilsson udlignede til slutresultatet. Straks i 2. halvleg forvred englændernes Knight sit knæ, og var herefter ukampdygtig. The Corinthians spillede da kampen færdig med 10 mand. Den gæstende amatørklubs to følgende kampe pĂĄ dansk grund blev spillet 8. og 9. april 1928.