Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag28. april næste dag>>
  2004

A-landsholdet vandt 1-0 over Skotland i en venskabskamp spillet i Parken. Ebbe Sand (FC Schalke 04) scorede kampens enlige mÃ¥l. Martin Retov (Brøndby IF) fik debut. Kampen huskes ogsÃ¥ for, at den svenske dommer, Martin Ingvarsson, pÃ¥drog sig en fibersprængning i 1. halvleg og blev i pausen erstattet af linjevogter Stefan Johannesson. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 685. Den foregÃ¥ende (684) blev spillet 31. marts, den efterfølgende (686) 30. maj 2004.

2004
  1999

A-landsholdet spillede uafgjort 1-1 mod Sydafrika i en venskabskamp foran blot 17.592 tilskuere i Parken. Ebbe Sand (Brøndby IF) scorede kort før pausen, men John Leshiba Moshoeu fik udlignet til slutstillingen godt et kvarter før slut. Kampen huskes ogsÃ¥ for, at Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) desværre brændte en ″direktør″ foran et tomt mÃ¥l efter en halv times spil i 1. halvleg. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 630. Den foregÃ¥ende (629) blev spillet 27. marts, den efterfølgende (631) 5. juni 1999.

1999
  1993

A-landsholdet spillede 1-1 mod Irland pÃ¥ Landsdowne Road i Dublin i en kvalifikationskamp til VM 1994 i USA. Danmarks enlige mÃ¥l blev scoret af Kim Vilfort (Brøndby IF). Før kampen blev der afholdt et minuts stilhed til ære for det zambianske landshold, der var blevet udslettet ved et flystyrt tidligere samme dag. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 574. Den foregÃ¥ende (573) blev spillet 14. april, den efterfølgende (575) 2. juni 1993.

Peter Mikkelsen var dommeren, da England og Holland spillede uafgjort 2-2 foran 73.163 tilskuere pÃ¥ Wembley i London. Kampen var led i kvalifikationen til VM 1994 i USA. Englænderne kom hurtigt foran 2-0 ved John Barnes og David Platt, men Dennis Bergkamp fik reduceret for hollænderne. Fem minutter før tid fik Holland udlignet pÃ¥ et straffespark sat ind af Peter van Vossen.

1993
  1991

I 1. division - som nu var landets næstbedste fodboldrække - vandt Viborg FF med 3-1 hjemme over B 1909. Kampens to sidste mÃ¥l var selvmÃ¥l af fynboernes Michael Hemmingsen. I det 78. minut løftede han en jysk fremlægning hen over sin egen mÃ¥lmand, og i det 80. minut rettede han et frispark fra Allan Reese af, sÃ¥ledes at bolden ændrede retning og røg ind i mÃ¥let uden chance for mÃ¥lmand Henrik Jørgensen.

1991
  1965

Der blev spillet en kamp pÃ¥ Victoria Ground i Stoke mellem udvalgte landshold til ære for Sir Stanley Matthews. Storbrittanien XI tabte 4-6 til Europa XI. Kaj Johansen samt Jørn Sørensen - begge aktive for skotske Greenock Morton FC - spillede for det pan-europæiske hold.