Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag17. juni næste dag>>
  2015

Ved U21-slutrunden i Tjekkiet blev turneringen skudt i gang med Tjekkiet mod Danmark. Kampen blev spillet pÃ¥ Eden Stadion i Prag, og de 15.987 fremmødte kunne se Pavel Kadeřábek bringe hjemmeholdet foran efter 35 minutter. I 2. halvleg fik anfører Jannik Vestergaard udlignet pÃ¥ hovedstød efter 56 minutter, og seks minutter før tid afgjorde Pione Sisto kampen til dansk fordel, da han med en stiv tÃ¥ sikrede Danmark en 2-1 sejr.

2015
  2012

A-landsholdet tabte 1-2 til Tyskland i den sidste gruppekamp ved EM 2012 i Polen/Ukraine. Dermed var Danmarks rolle ved slutrunden udspillet, eftersom Tyskland og Portugal kvalificerede sig til turneringens kvartfinaler. Det enlige danske mÃ¥l blev scoret af Michael Krohn-Dehli (Brøndby IF). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 775. Den foregÃ¥ende (774) blev spillet 13. juni, den efterfølgende (776) 15. august 2012.

2012
  2006

I den anden af to playoff-kampe om oprykning til 1. division 2006/07 tabte Thisted FC med 0-2 til Holbæk B&IF pÃ¥ Lerpytter Stadion. Alligevel rykkede jyderne op, eftersom det første opgør, i Holbæk, var endt med 3-0 sejr.

2006
  1994

VM-slutrunden i USA blev Ã¥bnet med to opgør, Tyskland 1-0 Bolivia, samt Spanien 2-2 Sydkorea. I det andet opgør var der dansk dommer, Peter Mikkelsen, der allerede efter mindre end en halv times spil havde udvist den spanske anfører, Nadal. Til trods herfor kom Spanien foran 2-0, indtil der manglede fem minutter. Udligningen til 2-2 af Seo Jung-Woon faldt i Peter Mikkelsens tillægstid.

1994
  1992

A-landsholdet besejrede Frankrig med 2-1 og kvalificerede sig sensationelt til EM-semifinalen mindre end tre uger efter at være blevet indbudt til turneringen efter UEFA′s udelukkelse af Jugoslavien fra deltagelse. De danske mÃ¥l blev scoret af Henrik Larsen (Lyngby BK) samt Lars Elstrup (OB). Peter Schmeichel (Manchester United FC) spillede sin landskamp nummer 50. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 562. Den foregÃ¥ende (561) blev spillet 14. juni, den efterfølgende (563) 22. juni 1992.

1992
  1969

Ole Forsing (B 1903) scorede direkte pÃ¥ hjørnespark og udlignede til 2-2 i 1. divisionskampen mellem B 1903 og Hvidovre IF. Kampen endte dog 2-3 foran 13.000 tilskuere pÃ¥ Gentofte Stadion. Det var 3′ernes eneste hjemme-nederlag pÃ¥ vejen mod DM-guldet det Ã¥r.

1969
  1923

Landsholdet vandt 3-2 over Schweiz foran 25.000 tilskuere i Københavns Idrætspark. MÃ¥lene blev scoret Alf Olsen (KB) samt to pÃ¥ straffespark af Steen Steensen Blicher (KB). Einar Larsen (Skovshoved IF) fik debut, ligesom Thorvald Schultz (Vejen SF), som hermed skrev historie ved at være den første landsholdsspiller, som ikke repræsenterede en klub fra København (altsÃ¥ medlem af KBU). De sidste godt 10 minutter af kampen - straks efter schweizernes reducering til 3-1 - mÃ¥tte Danmark spille med 10 mand, eftersom Vilhelm Jørgensen (B 1903) mÃ¥tte udgÃ¥ med en knæskade. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 47. Den foregÃ¥ende (46) blev spillet 6. maj, den efterfølgende (48) 30. september 1923.