<<forrige dag20. juli næste dag>>
  2009

AGF vandt 1-0 over AaB på hjemmebane i første runde af Superliga-sæsonen. Det enlige mål blev scoret af Peter Graulund allerede efter 16 sekunders spil, hvilket var en tangering af Superligaens hidtil hurtigste mål, scoret 30. juli 1995.

Jonathan Richter (FC Nordsjælland) blev under en træningskamp hos Hvidovre IF ramt af et lyn, blev lagt i et læge-kontrolleret coma varende i næsten to uger og fik efterfølgende amputeret den nederste del af venstre ben.

2009
  2005

På Forum Horsens Stadion debuterede hjemmeholdet, AC Horsens, i Superligaen ved at tabe 0-3 til Viborg FF. I det 71. minut bragte José Roberto Mota, med sit andet mål, Viborg FF foran 2-0. Det var samtidigt mål nummer 8.000 siden Superligaens første kamp den 16. marts 1991.

2005
  2004

I Super Cup finalen mellem FC København og AaB blev Hjalte Bo Nørregaard udvist efter at have modtaget to gule kort inden for kampens første 27 minutter. Til trods herfor, tillige med et brændt straffespark af Álvaro Santos, så vandt københavnerne kampen med 2-1.

2004
  1997

I anledningen af Carlsberg A/S′ 150 års jubilæum spillede Brøndby IF og engelske Liverpool FC (der havde bryggeriet som trøjesponsor) en kamp foran godt 27.500 tilskuere i Parken. John Barnes bragte englænderne foran godt fem minutter efter kampstart, men 10 minutter før tid bragte John ″Faxe″ Jensen balance i tingene med sin scoring til slutresultatet 1-1. Liverpool stillede i øvrigt op med sin danske målmand, Jørgen Nielsen.

1997
  1986

Den tidligere A-landsholds- og Esbjerg fB-målmand, Ole Kjær, fik debut for Næstved IF i dansk fodbolds øverste række. Han var ankermanden i sjællændernes 3-1 sejr på hjemmebane over Kastrup BK.