<<forrige dag4. august næste dag>>
  2014

FC Midtjylland vandt 3-1 hjemme over Randers FC i Superligaen. Midtjydernes Morten ″Duncan″ Rasmussen scorede kampens sidste mÃ¥l. Samtidigt hermed blev han Superliga-historiens ottende spiller, som herved rundede 100 mÃ¥l.

2014
  2013

I Superligaen tabte FC København med 1-3 i Parken til Randers FC - til trods for at have været foran 1-0. Dermed havde de forsvarende Danmarkmestre tabt sæsonens tre første kampe, hvilket alene Herfølge BK havde præsteret før, i efterÃ¥ret 2000 - og sjællænderne sluttede dén sæson som nedrykker.

2013
  2011

I returkampen af 3. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League førte Brøndby IF med 4-0 over østrigske SV Ried indtil 20 minutter før tid. I slutfasen scorede østrigerne imidlertid to gange, og dermed stod det sammenlagt 4-4, og sjællænderne blev derfor slÃ¥et ud efter reglerne om flest udebanemÃ¥l.

2011
  2004

Efter en 2-1 udesejr i det første opgør ugen før, den 27. juli 2004, tabte FC København højst overraskende med 0-5 i Parken til slovenske ND Gorica i returkampen i 2. kvalifikationsrunde til UEFA Champions League. Nederlaget var det største til en dansk klub pÃ¥ hjemmebane i UEFA′s klubturneringer siden FC Københavns nederlag til italienske AC Milan den 20. oktober 1993.

2004
  2000

De forsvarende Danmarksmestre, Herfølge BK, tabte 1-5 pÃ¥ hjemmebane til Viborg FF to-en-halv uge efter de jyske pokalvindere havde besejret sjællænderne, 18. juli 2000, i Super Cup. Heine Fernandez scorede fire af jydernes mÃ¥l, herunder et hattrick i første halvleg - til pauseføringen pÃ¥ 3-0.

2000
  1996

AGF tabte i Superligaen med 1-3 pÃ¥ hjemmebane til Herfølge BK. Det var Ã¥rhusianernes første hjemmenederlag i 26 Superliga-kampe. Efterfølgende viste det sig, at sjællændernes færøske mÃ¥lmand, Jákup Mikkelsen, ikke havde været spilleberettiget, hvorefter DBU den 25. august 1996 annullerede resultatet og tildelte AGF en sejr pÃ¥ 3-0.

1996
  1982

Brøndby IF (SBU, 1. division) kom bagud 0-1 mod BK Pioneren (KBU, Mellemrækken) i 2. runde af Landspokalturneringen. Minuttet efter havde 18-Ã¥rige Michael Laudrup dog bragt balance i tingene med sit første af fem mÃ¥l i kampen, og med fire mÃ¥l af Anders Sundstrup samt et hattrick af forsvarsspilleren Bjarne Jensen, sÃ¥ endte kampen 16-1 til sjællænderne. Resultatet var LP-historiens hidtil største sejr/nederlag.

1982
  1968

I 1. runde af Landspokalturneringen vandt Gentofte-Vangede IF med 11-1 over Handelsstandens BK samt Store Merløse IF med 10-2 over Dragør BK. Det var blot tredje gang i LP-historien, at der pÃ¥ samme dato var to kampe hvor den ene klub scorede et tocifret antal mÃ¥l. Forrige gang var 11. september 1960.