<<forrige dag6. august næste dag>>
  2009

I returkampen i 3. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League spiller Brøndby IF uafgjort 2-2 ude mod polske Legia Warszawa. Efter godt fem minutters spil kom sjællænderne foran pÃ¥ et hovedstød af svenske Max von Schlebrügge. Polakkerne fik udlignet 10 minutter senere. Kort før pausen fik von Schlebrügge et polsk knæ i hovedet og blev i pausen syet samt mødte op til 2. halvleg med en bandage om hovedet. Polakkerne kom foran pÃ¥ straffespark i starten af 2. halvleg, men efter en times spil hamrede Peter Madsen bolden mod mÃ¥l og von Schlebrügge stod rigtigt placeret og dirigerede bolden i mÃ¥l - igen med hovedet. Efter 1-1 i det første opgør gik Brøndby IF hermed videre pÃ¥ reglen om udebanemÃ¥l.

2009
  2003

I returopgøret i 2. kvalifikationsrunde til UEFA Champions League vandt FC København med 6-0 pÃ¥ udebane over maltesiske Sliema Wanderers FC. Det var femte gang, en dansk klub vandt med disse cifre i en UEFA-klubturnering, men dog kun anden gang pÃ¥ udebane. Første gang var knap 42 Ã¥r tidligere, den 7. september 1961.

2003
  1993

I den tyske Bundesliga vandt Hamburger SV hjemme med 5-2 over 1. FC Nürnberg. Stig Tøfting debuterede for nordtyskerne og var med fra start. Debuten varede 71 minutter, hvorefter Tøfting - ved stillingen 3-2 - blev udskiftet med Harald Spörl.

1993
  1988

Selvom U/17-landsholdet kom bagud 0-1 efter blot syv minutters spil, sÃ¥ vandt de rød-hvide med 7-1 over Island i en inter-nordisk turnering spillet i Sverige. Anfører Ronnie Ekelund (Brøndby IF) scorede hattrick, heraf ét af mÃ¥lene pÃ¥ straffespark. Klubkammeraten Søren B. Hansen scorede én gang, hvilket ogsÃ¥ Brian Skaarup (Randers SK Freja), Tom Sander (B 93) og Lasse Ottesen (Frederikshavn fI) gjorde.

1988
  1978

Lars Bastrup fik sit første comeback i dansk fodbold og scorede kampens eneste mÃ¥l, da IHF besejrede Glostrup IC med 1-0 i 2. division.

Ove Flindt Bjerg vendte hjem til dansk fodbold og AaB efter syv Ã¥r i udlandet hos SSW Innsbruck (Østrig) og Karlsruher SC (Vesttyskland). Han fejrede genkomsten ved, i 2. divisionsopgøret AaB 5-2 Helsingør IF, at score til 1-0 efter 20 minutter.

1978
  1960

A-landsholdet vandt 6-4 over Vejle BK i en træningskamp forud for landskampen mod Finland den 10. august 1960. Jydernes Tommy Troelsen kronede en flot kamp med at score to gange i kampens sidste fem minutter og blev efterfølgende udtaget til et comeback - sammen med klubkammeraterne Poul Jensen og Henning Enoksen - til landskampen fire dage senere.