<<forrige dag7. juli næste dag>>
  2016

Brøndby IF spillede returkamp i 1. kvalifikationsrunde til UEFA Europa League mod islandske Vaur. Efter en 4-1 sejr til Brøndby IF i den første kamp, havde de blÃ¥-gule et godt udgangspunkt, og den samlede sejr blev ogsÃ¥ hevet i land uden problemer. I 1. halvleg scorede Kamil Wilczek, Andrew Hjulsager og Teemu Pukki, og i 2. halvleg sørgede Teemu Pukki og to gange Daniel Stückler for en 6-0 sejr. Dermed var Brøndby IF videre til 2. kvalifikationsrunde, hvor Hibernian FC fra Skotland ventede.

FC Midtjylland spillede returkamp i 1. kvalifikationsrunde pÃ¥ udebane mod FK Suduva fra Litauen. Midtjyderne havde vundet den første kamp med 1-0, og resultatet af returkampen endte med de samme cifre - altsÃ¥ endnu en 1-0 sejr til FC Midtjylland. Matchvinder for midtjyderne blev Filip Novak med en scoring i det 16. minut.

2016
  2001

I UEFA Intertoto Cup tabte OB med 0-2 til AIK Solna pÃ¥ RÃ¥sunda i Solna - og fik tilmed Michael Hemmingsen udvist midtvejs i 2. halvleg.

2001
  1991

I Inter-Toto Cup vandt Lyngby BK med 6-3 ude over svenske IFK Norrköping. Per Pedersen scorede hattrick, Peter Nielsen scorede to mÃ¥l og Morten Nielsen et enkelt.

1991
  1990

Brøndby IF vandt 2-0 hjemme over østtyske FC Hansa Rostock i den internationale tipsturnering, Inter-Toto Cup. Lars Olsen bragte de blÃ¥-gule foran pÃ¥ straffepark, inden Bjarne Jensen cementerede sejren. Blot Ã¥ret før havde østtyskerne spillet i UEFA Cup′ens semifinaler mod vesttyske VfB Stuttgart.

1990
  1973

Næstved IF scorede sit første mÃ¥l i Inter-Toto Cup - i sjællændernes anden kamp, pÃ¥ udebane mod østrigske SK Austria Klagenfurt. MÃ¥let var tilmed et selvmÃ¥l, af Klagenfurts jugoslaviske forsvarer, Marjan Kovačič.

1973
  1970

A-landsholdet spillede 0-0 ude mod Island. Det var første gang nogensinde, at de rød-hvide ikke fik scoret mod holdet fra Nordatlanten. Ove Flindt Bjerg (AaB), Jørgen Christensen (AaB), Birger Pedersen (Hvidovre IF) og Kristen Nygaard (IK Fuglebakken) fik alle debut.