<<forrige dag9. juni næste dag>>
  2012

A-landsholdet vandt overraskende 1-0 over Holland i den første puljekamp ved EM 2012 i Polen/Ukraine. Kampens enlige mÃ¥lscorer var Michael Krohn-Dehli (Brøndby IF). Simon Kjær (AS Roma) spillede sin landskamp nummer 25. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 773. Den foregÃ¥ende (772) blev spillet 2. juni, den efterfølgende (774) 13. juni 2012.

Se højdepunkter her (eksternt link til YouTube):

2012
  2011

I den amerikanske fodboldliga, Major League Soccer (MLS), blev Livestrong Sporting Park indviet. Hjemmeholdet, Sporting Kansas City, spillede 0-0 mod Chicago Fire SC foran 19.925 tilskuere. I kampens 67. minut fik Chicagos Dominic Oduro en lang stikning og forsøgte et lob over Kansas′ mÃ¥lmand, Jimmy Nielsen, uden for straffesparksfeltet. Den 33-Ã¥rige ankermand stoppede dog bolden med hÃ¥nden og blev følgelig præsenteret for det røde kort. For Jimmy Nielsen var det karrierens første udvisning i en ligakamp.

Se episoden her (3m36s) (eksternt link til YouTube):

2011
  2007

2. division øst-kampen mellem FC Roskilde og LFA blev afbrudt i det 89. minut, ved stillingen 1-2, efter en tilskuer havde sprøjtet peberspray i øjnene pÃ¥ udeholdets mÃ¥lmand. I sidste ende blev stillingen ophøjet til kampens resultat.

2007
  1999

A-landsholdet vandt 2-0 pÃ¥ udebane over Wales i en kvalifikationskamp til EM 2000 i Belgien/Holland. Kampen blev spillet pÃ¥ Anfield i Liverpool, da Wales′s normale hjemmebane var under ombygning. MÃ¥lene blev scoret af to indskiftere - som begge hermed fik scoret sit første mÃ¥l pÃ¥ landsholdet - Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) og Stig Tøfting (MSV Duisburg) pÃ¥ straffespark. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 632. Den foregÃ¥ende (631) blev spillet 5. juni, den efterfølgende (633) 18. august 1999.

1999
  1996

A-landsholdet indledte sit forsvar af EM-titlen fra 1992 ved at spille 1-1 mod Portugal pÃ¥ Hillsborough i Sheffield. Brian Laudrup (Rangers FC) scorede til 1-0 i det 22. minut, men Sa Pinto udlignede til slutresultatet knap 10 minutter ind i 2. halvleg. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 602. Den foregÃ¥ende (601) blev spillet 2. juni, den efterfølgende (603) 16. juni 1996.

1996
  1991

Der blev sat ny tilskuerrekord i Superligaen. PÃ¥ Brøndby Stadion vandt hjemmeholdet, Brøndby IF, med 4-1 over BK Frem - i overværelse af 12.110 tilskuere. Den hidtidige rekord var ogsÃ¥ fra en kamp mellem Brøndby IF og BK Frem, den 14. april 1991, og den nye rekord blev slÃ¥et to uger senere, den 23. juni 1991.