<<forrige dag19. august næste dag>>
  2010

Brøndby IF vandt overraskende med 2-0 ude over Sporting Clube de Portugal i det første af to opgør i playoff-runden om en plads i gruppespillet i UEFA Europa League. Jan Kristiansen og Ousman Jallow scorede mÃ¥lene for sjællænderne. Der var returkamp ugen efter, den 26. august 2010.

2010
  2006

Vejle BK tabte pÃ¥ hjemmebane med 0-4 til FC København. Det var jydernes sjette nederlag ud af seks mulige, hvilket var ny negativ rekord for Superligaen. VB tabte ogsÃ¥ de følgende tre kampe, inden sæsonens første point kom i hus, i den 10. kamp, spillet 24. september 2006.

2006
  2000

Brøndby IF vandt 5-0 over de forsvarende Danmarksmestre fra Herfølge BK. Peter Graulund scorede hattrick til pausestillingen 3-0. I 2. halvleg fik Herfølges Henrik Lykke bolden i mÃ¥l, men desværre var det bag hans egen mÃ¥lmand. Inden Mattias Jonson lukkede kampen med dagens femte mÃ¥l kort før tid, sÃ¥ havde Herfølges cheftræner, den tidligere Brøndby-guldvinder John ″Faxe″ Jensen, indskiftet sig selv i opgøret. Knap 7.500 tilskuere overværede kampen pÃ¥ Brøndby Stadion.

2000
  1998

A-landsholdet tabte 0-1 til Tjekkiet i en venskabskamp pÃ¥ Letná Stadion i Prag. Der var debut til Thomas Gravesen (Hamburger SV) og Niclas Jensen (FC København). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 624. Den foregÃ¥ende (623) blev spillet 3. juli, den efterfølgende (625) 5. september 1998.

1998
  1990

I sæsonÃ¥bningen af den belgiske 1. division vandt R. Standard de Liège med 7-1 over K. Beerschot V.A.C., bl.a. efter fire mÃ¥l af den 20-Ã¥rige dansker, Miklos Molnar.

OB og AGF spillede uafgjort 0-0 i 1. division. Hos Ã¥rhusianerne DM-debuterede Lars Windfeld i mÃ¥let. Dette var første gang i næsten 9 Ã¥r - eller siden 15. november 1981 - at AGF spillede et DM-opgør uden Troels Rasmussen mellem stængerne, eftersom han var blevet udvist ugen før, den 12. august 1990.

1990
  1989

Flemming Povlsen debuterede for PSV Eindhoven i den Hollandske Eredivisie. Han var med fra start i udekampen mod Willem II, og skulle Ã¥benbart bruge 1. halvleg til at finde sig til rette, for 2. halvleg var blot 50 sekunder gammel, da Wim Kieft lagde bolden ind over, og Povlsen kunne udligne til 2-2 med hovedet. Midtvejs i halvlegen fik han bolden midt pÃ¥ banen og løb direkte mod mÃ¥l, uden om mÃ¥lmanden - og scorede PSV′s fjerde mÃ¥l, inden Guus Van der Borgt reducerede til slutresultatet 3-4.

1989
  1982

Hvidovre IF og Lyngby BK - henholdsvis forsvarende DM-guld og -sølvvindere fra 1981 og pokalfinalisterne fra 1980 - mødtes pÃ¥ Hvidovre Stadion i Landspokalturneringens 3. runde. Der var overraskende stor klasseforskel, eftersom Lyngby vandt med hele 6-0 efter 2-0 ved pausen. Lars Sørensen scorede hattrick, mens Michael Spangsborg scorede to mÃ¥l og Bent Christensen ét. Det var blot tredje gang i pokalturneringens historie, at en 1. divisionsklub besejrede en anden med mindst seks mÃ¥ls forskel. Forrige gang var præcis ét Ã¥r tidligere, den 19. august 1981, hvor ogsÃ¥ den forsvarende DM-guldvinder tabte med 0-6 pÃ¥ hjemmebane i LP′s 3. runde.

1982
  1934

I sæsonpremieren for Mesterskabsserien - datidens navn for dansk fodbolds øverste række - vandt AGF pÃ¥ Aarhus Stadion med 6-0 over AaB. Kampen blev afviklet i et kraftigt regnvejr, der i 2. halvleg udviklede sig til lyn og torden. Kampen fortsatte ufortrødent. AGF′s fire sidste mÃ¥l blev alle scoret i kampens sidste 10 minutter. Kai Nielsen (AGF) scorede hattrick.