Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag16. august næste dag>>
  2011

I det første af to opgør i Play-off runden til UEFA Champions League tabte FC København 1-3 i Parken til tjekkiske FC Viktoria Plzeň. Efter 0-0 ved pausen bragte Sölvi Ottesen tjekkerne foran pÃ¥ et selvmÃ¥l, men gjorde dog skaden delvis god igen, ved at reducere til 1-2 med 20 minutter tilbage. Blot 10 minutter før tid slog Martin Fillo dog Plzeňs sejr fast med kampens sidste mÃ¥l blot tre minutter efter han blev indskiftet.

2011
  2010

I Superligaen vandt FC Midtjylland med 2-1 over AaB. Knap midtvejs i 1. halvleg blev hjemmeholdets Martin Albrechtsen udvist efter en ureglementeret tackling pÃ¥ nordjydernes Ronnie Schwartz. Situationen opstod, da en midtjysk spiller blev skadet og en klubkammerat sparkede bolden ud over sidelinjen. Den uskrevne regel om at modstanderne leverer bolden tilbage, nÃ¥r den kommer i spil igen, blev ikke fulgt af AaB-angriberen, der satte i løb med bolden mod midtjydernes mÃ¥l. En mand i undertal kom FC Midtjylland endda foran 1-0 fÃ¥ minutter senere, men et selvmÃ¥l af Brian Priske 10 minutter før tid skabte balance i tingene, inden ″Farlige Frank″ Kristensen levede op til sit tilnavn og scorede sejrsmÃ¥let i dommerens overtid.

2010
  2000

Det tyske fodboldforbund, DFB, fejrede sin 100 Ã¥rs fødselsdag med en jubilæumskamp mod Spanien - en kamp som tyskerne vandt 4-1 og som blev ledet af Knud Erik Fisker,

PÃ¥ Tórsvøllur i Tórshavn vandt A-landsholdet 2-0 over Færøerne som del af De Nordiske Mesterskaber 2000-01. MÃ¥lene blev scoret af Ebbe Sand (FC Schalke 04) og Brian Steen Nielsen (AB). MÃ¥lmand Peter Schmeichel (Sporting CP) blev den første spiller, som opnÃ¥ede 125 A-landskampe. Bjarne Goldbæk (Fulham FC) spillede sin kamp nummer 25, mens der var debut til Dennis Rommedahl (PSV Eindhoven), Michael Johansen (AB), Henrik Pedersen (Silkeborg IF) og Steven Lustü (Herfølge BK). Kampen var den første under ledelse af landstræner Morten Olsen samt Michael Laudrup som assistent. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 645. Den foregÃ¥ende (644) blev spillet 21. juni, den efterfølgende (646) 2. september 2000.

2000
  1995

Allan Nielsen (Brøndby IF) debuterede pÃ¥ det danske A-landshold mod Armenien i en kvalifikationskamp til EM 1996 i England. PÃ¥ Hrazdan Stadium i Yerevan førte Danmark 1-0 ved pausen efter et hovedstøds-mÃ¥l af Michael Laudrup (Real Madrid CF). Allan Nielsen blev indskiftet for John ″Faxe″ Jensen (Arsenal FC) fra starten af anden halvleg, og inden for et minut havde han bragt Danmark foran 2-0, hvilket ogsÃ¥ blev slutresultatet. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 595. Den foregÃ¥ende (594) blev spillet 7. juni, den efterfølgende (596) 6. september 1995.

1995
  1992

Den nydannede overbygning pÃ¥ B 1903 og KB, FC København, spillede sin første Superliga-hjemmekamp. Da ombygningen af Parken endnu ikke var færdig, var kampen henlagt til Østerbro Stadion. De 4.035 fremmødte tilskuere sÃ¥ københavnerne besejre B 1909 med 2-1. Fynboerne kom foran ved Jacob Svinggaard efter en halv times spil, men Michael Manniche udlignede kort før pausen. Knap 10 minutter ind i 2. halvleg scorede Lars Højer Nielsen sejrsmÃ¥let pÃ¥ straffespark.

1992
  1978

A-landsholdet vandt 2-1 over Sverige i Københavns Idrætspark. De danske mÃ¥l blev scoret af Benny Nielsen (RSC Anderlecht) og Per Røntved (Werder Bremen) pÃ¥ straffespark. Flemming Nielsen (OB) fik debut. Det var første gang i 27 Ã¥r, at landsholdet vandt to hjemmekampe i træk mod ″Arvefjenden″ efter sejren Ã¥ret før, den 15. juni 1977. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 409. Den foregÃ¥ende (408) blev spillet 28. juni, den efterfølgende (410) 20. september 1978.

1978
  1972

I den sidste opvarmningskamp før OL-slutrunden i Vesttyskland vandt A-landsholdet 3-0 over Mexico i Københavns Idrætspark. Kristen Nygaard (IK Fuglebakken) scorede samtlige mÃ¥l, herunder det ene pÃ¥ straffespark. Kurt Berthelsen (AaB) fik debut, ligesom mÃ¥lmand Valdemar Hansen (BK Frem), der afløste Mogens Therkildsen (OB) de sidste 30 minutter. Kampen blev ledet af Bent Nielsen, og det var blot anden gang en A-landskamp havde dansk dommer. Første gang var 3. juni 1917. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 353. Den foregÃ¥ende (352) blev spillet 3. juli, den efterfølgende (354) 27. august 1972.