<<forrige dag17. juli næste dag>>
  2011

Efter blot syv minutters spil af Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF rev hjemmeholdets Kristian Ipsa i trøjen pÃ¥ udeholdets Christian Holst - og blev reglementeret udvist af dommer Lars Christoffersen. Det var den hidtil hurtigste udvisning i en Superliga-sæsons første runde.

2011
  2008

FC Midtjylland vandt med 6-1 ude over walisiske Bangor City FC i 1. kvalifikationrunde til UEFA Cup. Det var midtjydernes hidtil største udesejr i en europæisk klubturnering og blev delvist opnÃ¥et som følge af et hattrick, pÃ¥ blot 10 minutter i 2. halvleg, af Kim Christensen, der blev indskiftet i kampens 48. minut.

2008
  1982

I sin første deltagelse i den internationale tipsturnering, Inter-Toto Cup, vandt Lyngby BK pÃ¥ udebane med 2-1 over den vesttyske Bundesliga-klub, MSV Duisburg, som fÃ¥ uger tidligere havde afsluttet sæsonen nederst i tabellen og, dermed, som nedrykker. Det sjællandske sejrsmÃ¥l blev scoret af Bent Christensen kort før kampens afslutning.

1982
  1946

For første gang var det danske landshold pÃ¥ Island og vandt 3-0 over værterne pÃ¥ en grusbane i Reykjavík. MÃ¥lene blev scoret af anfører Karl Aage Hansen (AB), Kaj Christiansen (BK Frem) samt Jørgen Leschly-Sørensen (B 93). Der var landsholds-debut til Leo Nielsen (BK Frem) og Aksel W. Petersen (KFUM København). Ingen af spillerne denne dag havde spillet 10 landskampe eller flere. At dette var en exceptionelt urutineret opstilling understreges af, at det var første gang siden 6. oktober 1912 - Danmarks landskamp nummer ni - at ingen spiller havde et tocifret antal landskampe i benene. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 137. Den foregÃ¥ende (136) blev spillet 8. juli, den efterfølgende (138) 1. september 1946.