<<forrige dag17. august næste dag>>
  2011

OB vandt overraskende med 1-0 over spanske Villarreal CF i det første af to opgør i playoff-runden til UEFA Champions League. Det enlige mÃ¥l blev scoret af Hans Henrik Andreasen godt fem minutter før tid. Returkampen blev spillet 23. august 2011.

2011
  2005

A-landsholdet vandt 4-1 over England foran knap 41.500 tilskuere i Parken. Dennis Rommedahl (Charlton Athletic FC), 75-kamps jubilar Jon Dahl Tomasson (VfB Stuttgart) og debutanten Michael Gravgaard (FC København) bragte Danmark foran 3-0 i perioden fra det 60. til det 67. minut. Englændernes 19-Ã¥rige stortalent, Wayne Rooney (Manchester United FC), reducerede kort før tid, men Søren Larsen (FC Schalke 04) fik scoret kampens sidste mÃ¥l i dommerens overtid. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 702. Den foregÃ¥ende (701) blev spillet 8. juni, den efterfølgende (703) 3. september 2005.

2005
  1996

Brøndby IF′s Danmarksserie-hold vandt med 11-0 over AC Ballerup i Kreds 2 - bl.a. efter fire mÃ¥l af Ebbe Sand og tre mÃ¥l af Ole Puggaard.

1996
  1991

Peter Schmeichel debuterede for Manchester United FC i den engelske Division One. PÃ¥ Old Trafford foran 46.278 tilskuere fik den danske keeper sit første ″Clean Sheet″ efter 2-0 sejren over Notts County FC. Knap 16 Ã¥r senere, den 11. august 2007 gjorde Kasper Schmeichel sin far kunsten efter.

1991
  1988

AGF vandt med 2-0 pÃ¥ udebane over Næstved IF i Landspokalturneringens 1/8-dels finaler. Det var Ã¥rhusianernes 14. pokalkamp i træk uden nederlag - og det var ny rekord.

Brøndby IF vandt med 8-0 over Aabenraa BK i Landspokalturneringens 1/8-dels finaler. MÃ¥let til 5-0 blev scoret af mÃ¥lmand Peter Schmeichel pÃ¥ straffespark.

1988
  1958

I Sundby pÃ¥ Amager blev spillet et lokalopgør i Landspokalturneringens 1. runde. BK Olympia (KBU′s A-række) debuterede i turneringen med et 0-5 nederlag til Sundby BK (KBU′s Mellemrække).

1958
  1930

I den næstbedste række indledtes sæsonen med en sejr til KFUM København pÃ¥ 11-4 over BK Frem Sakskøbing. Kampen, der blev spillet i Emdrup Parken, blev afviklet med en kraftig vind pÃ¥ langs af banen. I 1. halvleg havde Lollikkerne medvind, og de fik scoret fire mÃ¥l. Modvinden til trods scorede københavnerne dog seks. KFUM′s Børge Hansen scorede fem mÃ¥l mens Poul Hesse scorede tre.