<<forrige dag3. oktober næste dag>>
  2002

OB besejrede spanske RC Celta de Vigo med 1-0 i returopgøret i 1. runde af UEFA Cup. Efter godt en times spil scorede Fernando Derveld kampens eneste mĂĄl direkte pĂĄ frispark. FĂĄ minutter senere blev fynboerne dog reduceret til 10 mand, da Derveld blev udvist for en stempling. OB-mĂĄlmand Karim Zaza parerede et straffespark fra Henrique Guedes da Silva (″Catanha″) knap 10 minutter før tid. Den omvendte kamp, spillet to uger tidligere den 19. september 2002, var endt med spansk 2-0 sejr, hvorfor OB hermed var færdig i ĂĄrets turnering.

2002
  1999

Herfølge BK′s spillende træner, John ″Faxe″ Jensen, skiftede sig selv ind i det 71. minut i et Superliga-opgør mod Viborg FF. Mindre end tre minutter senere blev han præsenteret for det røde kort af dommeren, Johnny H. Røn. Kampen endte dog med en sjællandsk sejr pĂĄ 2-1.

1999
  1973

Vejle BK vandt overraskende med 1-0 over franske FC Nantes i returkampen af 1. runde i Europa Cup′en for Mesterhold. Jydernes enlige mĂĄl, som betød avancement til 2. runde med en sammenlagt mĂĄlscore pĂĄ 3-2, blev scoret af Knud Nørregaard. Et kvarter ind i 2. halvleg signalerede Nørregaard til bænken, at han var klar til at blive udskiftet, hvilket havde været aftalt inden kampens start. Medens spillet var i gang bevægede han sig pĂĄ tværs af banen for at gøre klar til udskiftningen. En løs bold fremad blev ikke opfanget af det franske forsvar, og sĂĄ var Knud Nørregaard over den, kom alene med den franske mĂĄlmand, som han udplacerede, hvorefter bolden trillede i mĂĄl. Det blev, som aftalt, Nørregaards sidste handling i kampen, idet han blev udskiftet inden bolden blev givet op igen.

1973
  1956

A-landsholdet spillede sin første VM-kvalfikationskamp, nogensinde, til slutrunden 1958 i Sverige. PĂĄ Dalymount Park i Dublin tabte danskerne 1-2 til Irland. Fem minutter før tid reducerede Aage Rou Jensen (AGF) med sit 10. landskampsmĂĄl den irske 2-0 føring til slutresultatet og indskrev sig dermed i dansk fodbolds historie med vort første mĂĄl i en VM-kamp. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 204. Den foregĂĄende (203) blev spillet 16. september, den efterfølgende (205) 21. oktober 1956.

1956
  1937

Landsholdet vandt 2-1 over Sverige pĂĄ RĂĄsunda. MĂĄlene blev scoret af Knud H.M. Andersen (B 1903) og Helmuth Søbirk (B 93). MĂĄlmand Svend Jensen (B 93) reddede et straffespark ved stillingen 2-0 et kvarter før tid. Det skulle vise sig at være den sidste danske landsholdsejr pĂĄ svensk grund i næsten 39 ĂĄr eller inden 11. maj 1976. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 108. Den foregĂĄende (107) blev spillet 12. september, den efterfølgende (109) 17. oktober 1937.

1937
  1926

Landsholdet vandt 2-0 over Sverige i Københavns Idrætspark. Harry Bendixen (AB) scorede sit første landskampsmĂĄl. Michael Rohde (B 93) fuldbyrdede sejren, der kunne have været 3-0 hvis ikke Fritz Tarp (B 93) havde brændt et straffespark. Kampen var den første, som blev transmitteret i radioen. Kjøbenhavns Radiofonistation og Sorø Radio sendte hele kampen, der ogsĂĄ kunne modtages i Sverige. Politiken havde opstillet et højttaleranlæg pĂĄ RĂĄdhuspladsen i København, og det blev anslĂĄet, at 5-6.000 mennesker stimlede sammen for at lytte til - og juble under - den direkte transmission. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 61. Den foregĂĄende (60) blev spillet 19. september 1926, den efterfølgende (62) 29. maj 1927.