Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag9. august næste dag>>
  2009

I den tyske Bundesliga spillede SC Freiburg uafgjort 1-1 mod Hamburger SV. Tommy Bechmann udlignede for Freiburg. Det var hans 10. Bundesliga-mÃ¥l og, skulle det vise sig, hans sidste inden han i vendte tilbage til dansk fodbold og fik Superliga-comeback den 17. juli 2011 for SønderjyskE.

2009
  2001

FC Midtjylland spillede sin første kamp i UEFA′s klubturneringer. PÃ¥ Silkeborg Stadion tog midtjyderne imod nordirske Glentoran FC i den første af to opgør i kvalifikationsrunden til UEFA Cup. Kampen endte 1-1 foran 1.577 tilskuere. Midtjydernes første, historiske mÃ¥l blev scoret af Razak Pimpong. Returkampen blev spillet to uger senere, den 23. august 2001.

2001
  1969

PÃ¥ Frederiksberg Stadion vandt hjemmeholdet, Frederiksberg BK (KBU, 3. division øst), med 3-0 over Brøndby IF (SBU, Sjællandsserien) i 1. runde af Landspokalturneringen. Det var første gang, de blÃ¥gule fra Vestegnen havde kvalificeret sig til hovedturneringen under DBU, og sjællænderne holdt stand indtil 10 minutter før tid. PÃ¥ Brøndby IF′s hold sÃ¥s bl.a. den 22-Ã¥rige Tom Køhlert, som senere blev cheftræner og førte klubben op i 1. division og bl.a. til sine første DM-guldmedaljer.

1969
  1959

I 2. division var AaB planmæssigt foran 3-0 pÃ¥ hjemmebane mod opkomlingene fra Frederikshavn fI. Men, sÃ¥ scorede den blot 17-Ã¥rige Harald Nielsen (Frederikshavn) fire mÃ¥l - herunder sit første hattrick i DM - og sÃ¥ endte det med en udesejr pÃ¥ 5-4! Kampen blev overværet af 10.818 tilskuere.

1959
  1953

I en venskabs-landskamp mod Island reddede mÃ¥lmand Per Henriksen (BK Frem) et straffespark ved stillingen 0-0 efter 11 minutters spil. Siden scorede Danmark fire mÃ¥l, to ved Holger Seebach (AB), ét ved Erik Nielsen (OB) og det sidste ved Erik Hansen (KB), som eksekverede et straffespark fem minutter før tid og dermed fik scoret sit første landskampsmÃ¥l i 4-0 sejren. Jørgen Nielsen (B 1909) fik debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 185. Den foregÃ¥ende (184) blev spillet 27. juni, den efterfølgende (186) 13. september 1953.