Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag23. august næste dag>>
  2011

OB tabte med 0-3 pÃ¥ udebane til spanske Villarreal CF i returkampen i playoff-runden til UEFA Champions League. Den fynske sejr pÃ¥ 1-0 i det første opgør ugen før, den 17. august 2011, blev udlignet kort ind i 2. halvleg, og midtvejs i halvlegen øgede spanierne til 2-0 efterfulgt af en udvisning til OB′s Bashkim Kadrii fem minutter senere. Sammenlagt var fynboerne dermed slÃ¥et ud af turneringen med mÃ¥lscoren 1-3 men fortsatte til gruppespillet i UEFA Europa League.

2011
  2006

FC København kvalificerede sig for første gang til gruppespillet i UEFA Champions League ved overraskende at besejre hollandske AFC Ajax med 2-0 pÃ¥ udebane efter 1-2 hjemme i Parken to uger tidligere, den 9. august 2006. Michael Silberbauer bragte københavnerne pÃ¥ sejrskurs efter en times spil, men det var et spektakulært selvmÃ¥l af hollændernes Thomas Vermaelen, som gjorde FC København til den blot tredje danske klub - efter AaB (1995) og Brøndby IF (1998) - i UEFA′s fornemste klubturnering.

Se selvmålet her (eksternt link til YouTube):

2006
  1992

OB vandt 4-1 over AaB i Superligaen. Udover det fynske hjemmepublikum kunne glæde sig over nyerhvervelsen Alphonse Tchami, sÃ¥ blev AaB′s Jan Pedersen udvist efter knap en times spil efter lidt skærmydsler med OB′s Leon Hansen. Imidlertid blev det røde kort efterfølgende ændret til et gult af DBU′s disciplinærudvalg, sÃ¥ Jan Pedersen var med i næste kamp, 30. august 1992 mod BK Frem.

1992
  1991

Brian Laudrups korsbÃ¥nd blev revet over i Bundesliga-kampen 1. FC Dynamo Dresden 0-2 FC Bayern München. Til trods for, at han gennemførte kampen, sÃ¥ blev han langtidsskadet og spillede ikke Bundesliga-fodbold igen før 8. februar 1992 - blot fire mÃ¥neder før EM-slutrunden i Sverige ...

1991
  1984

Der var skiftetid pÃ¥ Vestegnen. I 1. division vandt Brøndby IF hjemme med 2-0 over Hvidovre IF foran godt 2.000 tilskuere. Per Steffensen, der spillede fire kampe for Hvidovre IF i DM-guldsæsonen 1981, scorede til 1-0 for de blÃ¥gule efter godt et kvarters spil. Lennart Olsen øgede til slutresultatet pÃ¥ et langskud 10 minutter før tid. Hvidovres mÃ¥lmand, Peter Schmeichel - som i 1987 kom til Brøndby - sÃ¥ ikke for godt ud ved mÃ¥let. Hos københavnerne sad en anden af guldvinderne fra 1981, Henrik Jensen, udenfor med en skade. Ved starten af 1985-sæsonen skiftede han til Brøndby.

1984
  1981

Næstved IF vandt med 2-1 over B 1901 i 1. division. Kampen var beskæmmet af en lang række frispark, og de tre mÃ¥l blev alle scoret pÃ¥ straffespark. Kulminationen kom i sidste minut, hvor falstringerne udlignede til 2-2, men dommer Preben V. Hansen underkendte mÃ¥let for offside. Samtlige B 1901-spillere ville nu tale med dommeren, og flere tilskuere strømmede ind pÃ¥ banen tillige med Ã¥rstalsklubbens træner, den tidligere landstræner Kurt ″Nikkelaj″ Nielsen. Den tidligere udlandsprofessionelle, Jan Sørensen, overfusede dommeren sÃ¥ meget at det røde kort kom op af lommen i kampens sidste sekunder.

1981
  1967

I A-landskamp nummer 300 besejrede landsholdet Island med 14-2 i Københavns Idrætspark. Tre spillere scorede hattrick, nemlig Finn Laudrup (Vanløse IF), Kresten Bjerre (AB) og Ulrik le Févre (Vejle BK). De fem øvrige mÃ¥l blev scoret af John Steen Olsen (Hvidovre IF) og Erik Dyreborg (Næstved IF) med hver to samt ét af Tom Søndergaard (B 93), hvis mÃ¥l til 4-0 samtidigt var A-landsholdsmÃ¥l nummer 700 siden den alleførste landskamp den 19. oktober 1908. Som nævnt var dette A-landsholdets officielle kamp nummer 300. Den foregÃ¥ende (299) blev spillet 25. juni, den efterfølgende (301) 24. september 1967.

Se samtlige mål her (eksternt link til YouTube):

1967
  1931

B 93 vandt med 15-5 over AaB i DM-historiens hidtil mest mÃ¥lrige kamp. Tre af Østerbro-klubbens spillere, Kai Uldaler (fem mÃ¥l), Carl Stoltz (fire) og Henry Nielsen (tre), scorede hattrick.