<<forrige dag27. oktober næste dag>>
  2011

I 4. runde af DBU Pokalen vandt FC København med 3-0 over Brøndby IF. Det var blot anden gang i pokalsammenhæng, at københavnerne vandt over sjællænderne, der for første gang blev ledet af sin nye cheftræner, Aurelius Skarbalius. Selvom FC København havde hjemmebane-fordel, sÃ¥ blev kampen spillet pÃ¥ Brøndby Stadion, eftersom Parken var optaget af forberedelserne til teknofesten ″Sensation″.

2011
  1982

A-landsholdet tabte 1-3 til Tjekkoslovakiet i en venskabskamp spillet i Københavns Idrætspark. Michael Laudrup (Brøndby IF) scorede Danmarks enlige mÃ¥l. Jan Mølby (AFC Ajax) havde chancen til at reducere til 2-3 pÃ¥ straffespark 10 minutter før tid, men brændte muligheden. Anfører Per Røntved (Randers SK Freja) spillede sin landskamp nummer 74, hvilket var ny rekord. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 447. Den foregÃ¥ende (446) blev spillet 22. september, den efterfølgende (448) 10. november 1982.

1982
  1976

A-landsholdet vandt med 5-0 over Cypern i Københavns Idrætspark i en kvalifikationskamp til VM 1978 i Argentina. Henning Jensen (Real Madrid CF) scorede to mÃ¥l, heraf et pÃ¥ straffespark. Benny Nielsen (RWD Molenbeek), Per Røntved (Werder Bremen) og Jørgen Kristensen (Hertha BSC) scorede hver ét. Flemming Ahlberg (BK Frem) spillede sin landskamp nummer 25. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 393. Den foregÃ¥ende (392) blev spillet 22. september, den efterfølgende (394) 17. november 1976.

1976
  1968

Brønshøj BK og Næstved IF mødtes til en 2. divisionskamp i Vanløse Idrætspark. Bl.a. efter to omdiskuterede straffespark førte sydsjællænderne med 4-1 ved pausen. I anden halvleg, dog, var københavnerne helt ustyrlige, og scorede syv mÃ¥l, sÃ¥ slutresultatet blev 8-4 til hjemmeholdet. Gunnar Petersen scorede fire gange, og Per Røntved lavede ogsÃ¥ hattrick ved at score kampens tre sidste mÃ¥l.

1968
  1957

Foran 15.200 tilskuere pÃ¥ Ã…rhus Stadion vandt AGF med 1-0 over bysbørnene fra AIA i 1. division. AGF′s Hans Christian Nielsen brændte et straffespark i kampens blot 2. minut. Det enlige mÃ¥l var et selvmÃ¥l af arbejderklubbens Per Svantemann godt fem minutter før tid. Hermed var AGF - med blot tre kampe tilbage - godt pÃ¥ vej til at vinde DM-guld for tredje Ã¥r i træk.