<<forrige dag5. oktober næste dag>>
  2013

I den tyske Bundesliga spillede 1. FSV Mainz og TSG 1899 Hoffenheim uafgjort 2-2. Hos Mainz spillede Niki Zimling de første 65 minutter af kampen, mens Jannik Vestergaard spillede hele kampen for Hoffenheim og, dermed, rundede 50 kampe i Bundesligaen som den yngste (21 ĂĄr 63 dage) dansker nogensinde. Det var ottende gang, de to klubber mødtes og hver der var mindst Ă©n dansker pĂĄ banen.

2013
  2009

For første gang endte fem ud af seks kampe i en Superliga-runde med en sejr pĂĄ 2-1 til Ă©n af siderne. Blot Ă©n kamp, Brøndby IF′s 6-3 sejr over FC Nordsjællænd, fik en anden udgang.

2009
  1997

Den 30-ĂĄrige tidligere AB-angriber, Peter Lassen, scorede fire mĂĄl da hans belgiske klub, VC Eendracht Aalst, pĂĄ hjemmebane vandt 7-2 over Royal Charleroi SC. Han udlignede til 1-1 efter godt 10 minutter spillet, og fulgte op med et hattrick i de første 20 minutter af 2. halvleg, hvor han egenhændigt sørgede for at øge pauseføringen pĂĄ 3-1 til 6-1.

Med kampens enlige mĂĄl scoret efter godt 10 minutters spil sørgede Michael Laudrup for en 1-0 udesejr til AFC Ajax over Willem II i den hollandske Eredivisie. Dermed fortsatte Amsterdam-klubben stilen og havde nu ni sejre i ni kampe i sæsonen hidtil.

1997
  1983

Foran blot 700 tilskuere pĂĄ Ă…rhus Stadion tabte A-landsholdet med 0-1 til Polen i en kvalifikationskamp til OL 1984 i Los Angeles. Det enlige mĂĄl blev scoret pĂĄ direkte hjørnespark. Danmark havde chancen til at udligne pĂĄ straffespark, men anfører Michael Christensen (Hvidovre IF) skød lige i favnen pĂĄ Polens mĂĄlmand. Kent Nielsen (Brønshøj BK), Kim Vilfort (BK Frem) og Lars Lunde (Brøndby IF) fik debut. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 458. Den foregĂĄende (457) blev spillet 21. september, den efterfølgende (459) 12. oktober 1983.

1983
  1960

AGF tabte 0-1 pĂĄ udebane mod polske Legia Warszawa i returkampen i 1. runde af Europa Cup′en for Mesterhold. Ă…rhusianernes træner, Geza Toldi, var i 1956 flygtet fra Ungarn og til Vesten og kunne derfor ikke rejse bag Jerntæppet og til Polen for at dirigere sine tropper. Til trods for nederlaget avancerede AGF til 2. runde med sammenlagt 3-1.

1960
  1913

Danmark vandt 10-0 over Sverige pĂĄ Stockholms Stadion. Debutant Sven V. Knudsen (AB) scorede to mĂĄl, men blev overskygget af Poul ″Tist″ Nielsen (KB), der scorede et hattrick i hver halvleg, altsĂĄ seks mĂĄl i alt. Vilhelm Wolfhagen (KB) scorede de to resterende mĂĄl i Danmarks største sejr, nogensinde, over Arvefjenden. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 11. Den foregĂĄende (10) blev spillet 25. maj, den efterfølgende (12) 26. oktober 1913.