<<forrige dag7. august næste dag>>
  2013

FC Nordsjælland tabte med 0-5 til russiske FC Zenit fra Skt. Petersborg i returopgøret i 3. kvalifikationsrunde til UEFA Champions Leauge. Det var første gang, en dansk klub indkasserede fem mÃ¥l pÃ¥ udebane mod en russisk i UEFA′s klubturneringer. Nordsjællænderne fortsatte derefter til playoff-runden i UEFA Europa League.

2013
  2005

FC København og AGF spillede uafgjort 1-1 i Superligaen. Ã…rhusianernes Navid Dayyani fik et rødt kort for at sparke bolden langt væk efter den var ud af spil efter at havde passeret sidelinjen og blev dermed, i en alder af 18 Ã¥r 171 dage, den hidtil tredje-yngste, som var blevet udvist i Superligaen.

2005
  2002

I Landspokalturneringens 2. runde vandt Nr. Snede GF med 2-1 pÃ¥ hjemmebane over Vejen SF. Hjemmeholdets spillende træner, som deltog i samtlige 90 minutter, var 50-Ã¥rige Carl Thrane, der i perioden 1974-89 spillede 429 kampe for Horsens FS.

2002
  1998

AaB tog imod de tredobbelte Danmarksmestre, Brøndby IF, i Superligaen. Efter godt en halv time mÃ¥tte sjællændernes mÃ¥lmand, Mogens Krogh, udgÃ¥ med en fiber-skade i højre ben, og markspilleren Jesper Thygesen blev indskiftet som ny mÃ¥lmand. Kampens enlige mÃ¥l - til AaB sejr pÃ¥ 1-0 - blev scoret kort efter halvlegspausen.

1998
  1996

Det danske Old-Boys landshold spillede en testimonial mod et udvalgt hold fra Bornholms Boldspil-Union. Ã…rsagen var Aakirkebys 650 Ã¥rs by-jubilæum. Landsholdet vandt 4-1.

1996
  1988

I 1. division mødtes nummer 1, Brøndby IF, og nummer 2, Lyngby BK, pÃ¥ Brøndby Stadion. De 7.541 fremmødte fik et festfyrværkeri og otte mÃ¥l at skue; fordelt med tre mÃ¥l i første halvleg - til pausestillingen 3-0 til hjemmeholdet - og fem i anden halvleg. Kim Vilfort Ã¥bnede for mÃ¥lscoringen efter fÃ¥ minutters spil - og scorede ogsÃ¥ kampens sidste mÃ¥l i dommerens tillægstid. Herudover scorede Bent ″Turbo″ Christensen to gange for de forsvarende mestre, hvis resterende to mÃ¥l blev sat ind af Jan Bartram og den senere cheftræner, Henrik Jensen. For udeholdet scorede John Larsen og Flemming Christensen. Lyngby BK stillede ogsÃ¥ op med den fra italienske Torino FC hjemvendte Klaus Berggreen, som gav nogle eksempler pÃ¥ sin fine boldfølelse, men lykkedes ikke med at betvinge Brøndby IF′s mÃ¥lmand, Peter Schmeichel.

1988
  1949

Landsholdet vandt 5-1 over Island pÃ¥ Aarhus Stadion. MÃ¥lene blev scoret af Knud Lundberg (AB), Kaj Frandsen (BK Fremad Amager), Frank Rechendorff (AB) samt to mÃ¥l af debutanten, Jens Peter Hansen (Esbjerg fB), som var dagens eneste repræsentant for en klub uden for København. Det var første gang siden 21. september 1947, at en spiller scorede to gange i sin landsholdsdebut. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 157. Den foregÃ¥ende (156) blev spillet 19. juni, de to efterfølgende (158 & 159) 11. september 1949.