<<forrige dag9. oktober næste dag>>
  2004

A-landsholdet vandt 2-0 pÃ¥ udebane over Albanien i en kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. MÃ¥lene blev scoret af ″italienerne″ Martin Jørgensen (AC Fiorentina), som dermed rundede 10 mÃ¥l for landsholdet, samt Jon Dahl Tomasson (AC Milan). Thomas Gravesen (Everton FC) spillede sin landskamp nr. 50, og landstræner Morten Olsen havde dermed stÃ¥et i spidsen for lige sÃ¥ mange kampe. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 694. Den foregÃ¥ende (693) blev spillet 4. september, den efterfølgende (695) 13. oktober 2004.

Spanien vandt 2-0 pÃ¥ hjemmebane over Belgien i en kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. Kim Milton Nielsen var dommeren, og to gange mÃ¥tte han trække det røde kort op af lommen - begge gange til belgiske spillere. Eric Deflandre (29. minut) og Bart Goor (68. minut) var synderne.

2004
  1999

I en kvalifikationskamp til EM 2000 i Belgien/Holland vandt Portugal med 3-0 pÃ¥ hjemmebane over Ungarn. Kim Milton Nielsen var dommer. Portugiserne kom foran 1-0 pÃ¥ et straffespark af Rui Costa efter et kvarters spil og fordoblede scoringen til pausestillingen 2-0 ved João Vieira Pinto fÃ¥ minutter senere. Inden pausen var Portugal dog reduceret til 10 mand, eftersom Kim Milton udviste Pauleta, men det afholdt ikke hjemmeholdet fra at cementere sejren, godt 10 minutter ind i 2. halvleg ved Abel Xavier.

1999
  1996

A-landsholdet vandt med 2-1 over Grækenland i en kvalifikationskamp til VM 1998 i Frankrig. De rød-hvide kom foran 1-0 pÃ¥ et selvmÃ¥l af Theodoros Zagorakis, der senere blev kendt som anfører for det græske landshold, som i 2004 vandt EM-finalen mod Portugal. SejsmÃ¥let blev scoret af Brian Laudrup (Rangers FC). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 607. Den foregÃ¥ende (606) blev spillet 1. september, den efterfølgende (608) 9. november 1996.

1996
  1991

A-landsholdet vandt 3-0 pÃ¥ udebane over Østrig i en kvalifikationskamp til EM 1992 i Sverige. Østrigernes Peter Artner Ã¥bnede mÃ¥lscoringen med et selvmÃ¥l efter knap 10 minutters spil, mens de to andre mÃ¥l blev scoret af Flemming Povlsen (Borussia Dortmund) og Bent Christensen (FC Schalke 04). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 555. Den foregÃ¥ende (554) blev spillet 25. september, den efterfølgende (556) 13. november 1991.

1991
  1985

A-landsholdet spillede uafgjort 0-0 mod Schweiz i kvalifikationen til VM 1986 i Mexico. Frank Arnesen (RSC Anderlecht) brændte et straffespark et kvarters tid før slutfløjtet. Udover at Michael Laudrup (Juventus FC) fejrede sin 25. A-landskamp, sÃ¥ huskes kampen ogsÃ¥ for de intense nærkampe mellem Preben Elkjær (Hellas Verona) og hans ″overfrakke″, Heinz Lüdi. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 482. Den foregÃ¥ende (481) blev spillet 25. september, den efterfølgende (483) 16. oktober 1985.

1985
  1963

Esbjerg fB tabte 1-7 til hollandske PSV Eindhoven i returkampen af 1. runde i Europa Cup′en for Mesterhold. Den første kamp i Esbjerg, to uger tidligere den 25. september 1963, endte med et vestjysk nederlag pÃ¥ 3-4, men allerede i det 3. minut af returkampen bragte Carl Bertelsen balance i tingene. Hollænderne fik dog udlignet minuttet efter, førte midtvejs i 1. halvleg med 3-1, og der var herefter aldrig tvivl om udfaldet.

1963
  1932

Landsholdet besejrede et skotsk amatørlandshold med 3-1 foran 20.000 tilskuere i Københavns Idrætspark. Pauli Jørgensen (BK Frem) og klub-kammeraten, Knud Christophersen (pÃ¥ straffespark), scorede til pausestillingen 2-0, mens Georg Taarup (KB) scorede sit første landskampsmÃ¥l til slutstillingen 3-1. Ved stillingen 2-1, godt 20 minutter før tid, mÃ¥tte Henry Hansen (B 1903) udgÃ¥ med en skade. Danmark spillede dermed kampen færdig med 10 mand men fik altsÃ¥ scoret til trods. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 87. Den foregÃ¥ende (86) blev spillet 25. september 1932, den efterfølgende (88) 11. juni 1933.