<<forrige dag18. oktober næste dag>>
  2009

AaB og Randers FC mødtes i Superligaen. Kampen sluttede 1-1 pÃ¥ mÃ¥l af Anders Due (AaB) og José Luiz Júnior (Randers FC). I røde kort endte kampen ogsÃ¥ 1-1 og minsandten om det ikke var begge mÃ¥lscorere, der i 74. minut var i infight med hinanden og fik marchordre.

2009
  1998

I 1. division førte OB (nedrykkere fra Superligaen 1997/98) med 4-0 ved pausen pÃ¥ udebane mod Haderslev FK (oprykkere fra 2. division 1997/98) pÃ¥ to mÃ¥l af sÃ¥vel Michael Hemmingsen som Mwape Miti. Med en halv time igen førte fynboerne 5-1, men sÃ¥ .... To mÃ¥l pÃ¥ straffespark af sønderjydernes mÃ¥lmand, Jesper Mortensen, samt to mÃ¥l af Lars ″Mini″ Hansen udlignede stillingen til 5-5 i løbet af 20 minutter, og i kampens sidste minut udførte Haderslev et frispark hurtigt, og inde foran Lars Høgh i OB-mÃ¥let steg Poul Henriksen til vejrs og headede bolden ind til sønderjysk 6-5 sejr!

1998
  1995

Erik Bo Andersen (AaB) var manden bag det første mÃ¥l en dansk klub scorede i gruppespillet af UEFA Champions League. Nordjyderne tabte dog med 1-3 hos franske FC Nantes.

1995
  1994

I det første af to opgør i 2. runde af UEFA Cup′en klarede OB uafgjort 1-1 pÃ¥ udebane mod tyske 1. FC Kaiserslautern. Kampens sidste 20 minutter var fulde af dramatik. Først Ã¥bnede fynboernes Carsten Hemmingsen for scoringen med et drøn af et langskud i mÃ¥lhjørnet, men tyskerne udlignede kort efter direkte pÃ¥ hjørnespark af Ciriaco Sforza - efterfulgt af et rødt kort til OB′s Alphonse Tchami. Der var returkamp to uger senere, den 2. november 1994.

1994
  1974

Allan Simonsen scorede sit første Bundesliga-hattrick for Borussia Mönchengladbach i klubbens 3-4 udenederlag til Kickers Offenbach, til trods for 2-1 pauseføring samt 3-2 føring indtil 20 minutter før tid. MÃ¥let til pausestillingen var et straffespark begÃ¥et mod Henning Jensen, og det tredje mÃ¥l kom ogsÃ¥ i stand efter sammenspil mellem de to danskere i Borussias angreb.

1974
  1972

A-landsholdet indledte kvalifikationskampene til VM 1974 i Vesttyskland med at tabe 1-4 til Skotland i Københavns Idrætspark. Pausestillingen var 1-2, og det var Finn Laudrup (Brønshøj BK), som scorede det enlige danske mÃ¥l. Kampens dommer var Tofiq Bahramov (Sovjetunionen), som den 30. juli 1966 blev udødeliggjort som linjevogter i VM-finalen mellem England og Vesttyskland, idet han rÃ¥dgav dommer Gottfried Dienst om at tillade Geoff Hursts mÃ¥l til 3-2; det legendariske ″Wembley mÃ¥l″. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 361. Den foregÃ¥ende (360) blev spillet 4. oktober, den efterfølgende (362) 15. november 1972.

1972
  1931

I Danmarksturneringens Mesterskabsserie (som var navnet pÃ¥ øverste række dengang) vandt AB med 10-3 over Horsens FS i Københavns Idrætspark. Jyderne var ellers foran sÃ¥vel 1-0 som 2-1, men ved pausen førte københavnerne med 6-2. AB′s Kai Nielsen scorede fire gange, medens klubkammeraten, Arne Kleven, scorede tre mÃ¥l. Eyolf Kleven kom ogsÃ¥ pÃ¥ scoringslisten, efter et hjørnespark fra broderen, Arne. Der var tre straffespark i kampen, og hver klub scorede pÃ¥ ét, mens Horsens tillod sig at brænde ét i starten af 2. halvleg. Kampen var efterÃ¥rets tredje med mindst 13 mÃ¥l scoret. De to øvrige blev spillet 23. august og 6. september 1931.