Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag22. september næste dag>>
  2013

I Superligaen vandt FC København pÃ¥ hjemmebane med 2-1 over OB. SejrsmÃ¥let blev scoret knap 10 minutter før tid af belgiske Igor Vetokele, og det var samtidigt Superliga-mÃ¥l nummer 1.000 i Parken siden den første kamp blev spillet dér, 12. september 1992.

2013
  2010

I 3. runde af Landspokalturneringen vandt AGF med 6-3 over Skive IK efter forlænget spilletid. Den ordinære kamp var endt 3-3. Ã…rhusianernes mÃ¥l blev scoret af blot to spillere, der altsÃ¥ hver scorede hattrick. Sanel Kapidzic gjorde det til 1-0 allerede i 1. minut, men fuldbyrdede først sit hattrick i det 111. minut, altsÃ¥ i 2. halvleg af den forlængede spilletid. I mellemtiden havde Benny Feilhaber scoret sit hattrick, startende med et straffespark efter et kvarters spil - og afsluttende med et straffespark i kampens 100. minut.

2010
  2007

I Superliga-kampen, AGF 1-2 FC Nordsjælland, foretog dommeren, Jesper Bæk Overgaard, to fejlskøn som medførte, at to oplagte straffespark til FC Nordsjælland ikke blev dømt og - i det ene tilfælde - at AGF′s mÃ¥lmand, Steffen Rasmussen, dermed ikke blev udvist. DBU′s Elitedommergruppe vurderede efterfølgende hændelserne, incl. en tredje, hvor Overgaard tildelte Jeremiah White (AGF) sit andet gule kort og, dermed, en udvisning, men fandt i dén forbindelse ikke anledning til at foretage sig yderligere. Overgaard fik - og var indforstÃ¥et med - en pause fra dommergerningen i Superligaen og vendte tilbage en mÃ¥ned senere, den 21. oktober 2007.

2007
  2002

I sin sjette optræden for FC Schalke 04 efter skiftet fra FC København scorede Christian B. Poulsen sit første mÃ¥l i den tyske Bundesliga. Han Ã¥bnede mÃ¥lscoringen efter et kvarters spil og lagde dermed grunden til 2-1 sejren pÃ¥ hjemmebane over Borussia Mönchengladbach.

2002
  1985

Som led i sin markedsføring havde Kreditforeningen Danmark ″købt″ 1. divisionskampen mellem B 1903 og Lyngby BK - og der var sÃ¥ledes gratis adgang pÃ¥ Gentofte Stadion, hvor 13.482 tilskuere overværede en 2-2 udgang pÃ¥ ″Slaget om Lyngbyvejen″.

1985
  1982

A-landsholdet spillede uafgjort 2-2 med England i Københavns Idrætspark i den første kvalifikationskamp til EM 1984 i Frankrig. Til trods for, at Trevor Francis (UC Sampdoria) to gange havde bragt englænderne foran i kampen, sÃ¥ fightede de rød-hvide sig tilbage i kampen. Allan Hansen (Hamburger SV) udlignede til 1-1 pÃ¥ straffespark, men solo-dribleturen af Jesper Olsen (AFC Ajax) langt inde i kampens overtid, afsluttende med scoringen - hans første for A-landsholdet - under den fremstormende mÃ¥lmanden Peter Shilton (Southampton FC) satte tyk streg under starten pÃ¥ en ny epoke i dansk landsholdsfodbold. I den anden ende, i Danmarks mÃ¥l, debuterede den 21-Ã¥rige Troels Rasmussen (AGF), der afløste Ole Qvist (KB), som mÃ¥tte melde afbud grundet en ankelskade. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 446. Den foregÃ¥ende (445) blev spillet 1. september, den efterfølgende (447) 27. oktober 1982.