<<forrige dag24. november næste dag>>
  2011

I DBU Pokalens kvartfinaler vandt FC København med 2-0 over de to seneste sæsoners pokalvindere, FC Nordsjælland, foran godt 9.000 tilskuere i Parken. Det var nordsjællændernes første nederlag i 18 pokalkampe, hvilket var ny rekord.

2011
  2006

I et ″danskeropgør″ i den tyske Bundesliga vandt FC Schalke 04 med 2-1 over lokalrivalerne fra VfL Bochum foran 61.500 tilskuere pÃ¥ hjemmebanen, Veltins-Arena. Efter knap en halv times spil af 1. halvleg foretog Schalkes mÃ¥lmand, Manuel Neuer, et langt udspark, som overraskede Bochum-forsvaret. Schalkes Peter Løvenkrands var vÃ¥gen og scorede til pausestillingen 2-0 med et fladt skud mellem benene pÃ¥ Bochums mÃ¥lmand, Peter Skov-Jensen. Kort ind i 2. halvleg fik udeholdet reduceret, og midtvejs i 2. halvleg parerede Bochums danske mÃ¥lmand et straffespark af Levan Kobiashvili. Kort efter kom Tommy Bechmann pÃ¥ banen for Bochum og i kampens slutfase foretog Schalke en dansk udskiftning, da Søren Larsen kom pÃ¥ banen for Peter Løvenkrands.

2006
  1998

Den tidligere AGF-spiller, Allan K. Jepsen, scorede karrierens eneste mÃ¥l for Hamburger SV i den tyske Bundesliga. Til trods herfor tabte nordtyskerne, ogsÃ¥ med Thomas Gravesen pÃ¥ holdet, med 1-2 hos BV Borussia Dortmund.

1998
  1991

AGF vandt med 5-2 over Ikast FS i Landspokalturneringens 4. runde. I det 10. minut brændte Ã¥rhusianernes mÃ¥lmand, Troels Rasmusen, et straffespark – men scorede pÃ¥ riposten. Sejren blev understøttet, især, af Søren Andersens hattrick.

1991
  1968

PÃ¥ Vejle Stadion spillede det danske Ynglinge-landshold 0-0 mod Vesttysklands ditto. Hvor Y-landsholdets bedste spiller var mÃ¥lmand Harbo Larsen (IK Freja), sÃ¥ var tyskernes den blot 17-Ã¥rige midtbanespiller, Paul Breitner (ESV Freilassing), som mindre end fire Ã¥r senere var en fast bestanddel af kernen pÃ¥ Die Nationalmannschaft, som vandt EM 1972 samt VM 1974.

1968
  1935

PÃ¥ efterÃ¥rets sidste spilledato i Mesterskabsserien (den daværende betegnelse for Danmarksturneringens øverste række) fandt to kæmpesejre sted i Københavns Idrætspark. Først vandt B 1903 med 8-2 over B 93 - blandt andet efter fem mÃ¥l af Kai Andersen - og straks efter kampens slutning tog KB over og vandt 5-2 over de evige rivaler fra AB.