<<forrige dag4. november næste dag>>
  2001

1. divisionkampen mellem Herfølge BK og FC Aarhus endte med en jysk 4-3 sejr. Forinden havde Ã¥rhusianerne ført 2-0 ved pausen, men sjællænderne vendte kampen og førte 3-2 indtil det 90. minut, hvor jyderne scorede to gange!

2001
  1987

Brøndby IF tabte med 0-3 i UEFA Cup′en pÃ¥ udebane til rumænske FC Sportul Studenţesc, der hermed udlignede sjællændernes forspring fra den første kamp. Straffesparkskonkurrencen endte ogsÃ¥ 3-0 til Sportul.

1987
  1956

A-landsholdet spillede uafgjort 2-2 mod Holland foran knap 38.000 tilskuere i Københavns Idrætspark. Kort ind i 2. halvleg udlignede Jørgen Olesen (AGF) til 1-1 pÃ¥ et langskud, som den hollandske mÃ¥lmand, ″Wim″ Landman, tabte ind i eget net. FÃ¥ minutter senere gjorde anføreren, Knud Lundberg (AB), det til 2-1 pÃ¥ straffespark, men hollænderne udlignede til slutstillingen en kvarter før slut. Bent Petersen (Horsens FS) fik sin debut. Før kampen hold DBU′s formand, Ebbe Schwartz, en tale omkring Opstanden i Ungarn, der samme dag var blevet slÃ¥et voldsomt ned af et stort antal militære styrker fra Sovjetunionen. Talen blev efterfulgt af ét minuts stilhed.

1956
  1906

KB vandt med 4-0 over AB i KBU′s Fodboldturnering. Kampen blev afviklet pÃ¥ KB′s Bane, der ikke var i god stand, og da regnen satte ind under kampen, sÃ¥ blev banen nærmest ukampdygtig. Dommeren, Harald Hansen, tillod imidlertid spillet at fortsætte, men eftersom han selv var aktiv i turneringen, for B 93, som ville profitere af et AB-nederlag, sÃ¥ dømte KBU efterfølgende resultatet for ugyldigt samt omkamp.