Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag13. oktober næste dag>>
  2007

I en kvalifikationskamp til EM 2008 i Schweiz/Østrig tabte Hviderusland på Central Stadion i Gomel med 0-1 til Luxembourg. Michael Svendsen var dommer. Det var blot tredje gang, Luxembourg vandt en EM- eller VM-kvalifikationskamp på udebane. De to forrige gange var 30. oktober 1963 (2-1 over Holland) og 22. februar 1995 (1-0 over Malta).

2007
  2004

A-landsholdet spillede 1-1 mod Tyrkiet i en kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. Forud var gået den danske 1-0 føring på straffespark af Jon Dahl Tomasson (AC Milan), et rødt kort straks derefter til Jesper Grønkjær (Birmingham City FC) og et nervepirrende øjeblik, da Tyrkiet efter en times spil brændte et straffespark. Christian Poulsen (FC Schalke 04) blev den 112. spiller, som opnåede 25 A-landskampe. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 695. Den foregående (694) blev spillet 7. oktober, den efterfølgende (696) 17. november 2004.

2004
  2001

HIK vandt med 5-0 hjemme over Kalundborg GF&BK i 2. division. Riffi Haddaoui scorede samtlige kampens mål - de sidste fire efter KGB var blevet reduceret til 10 mand i det 55. minut.

2001
  1991

Der blev sat ny tilskuerrekord i Superligaen. På Aalborg Stadion var der 16.500 besøgende, da AaB tabte med 2-3 til Brøndby IF. Den hidtidige rekord blev sat 1. september 1991, og den nye rekord blev slået 25. april 1993.

1991
  1964

KB tabte 1-2 på udebane til DOS Utrecht (NED) i returkampen af første runde af Inter-Cities Fairs Cup, også kaldet ″Messeby-turneringen″. Banens bedste spiller, Ole Sørensen, bragte KB foran 1-0 halvvejs i 1. halvleg, men hollænderne udlignede i samme minut. DOS′ sejsmål blev scoret et par minutter før tid, hvorefter en stor del af de 11.000 tilskuere indvaderede banen, så kampen måtte afbrydes i flere minutter. Med nederlaget var KB ude af turneringen med sammenlagt 4-6.