<<forrige dag17. november næste dag>>
  2015

Efter at have tabt 1-2 i Stockholm tre dage forinden, var kravet til Danmark en 1-0 sejr eller en sejr med to overskydende mÃ¥l. Planen om en 1-0 sejr ødelagde Zlatan Ibrahimovic efter 19 minutter, da han bragte svenskerne foran 1-0, og da Zlatan Ibrahimovic ogsÃ¥ sendte Sverige foran 2-0 i det 76. minut var det nærmest game over for Danmark. Det lykkedes dog for Danmark at fÃ¥ 2-2, først fik Yussuf Yurary Poulsen reduceret til 1-2 i det 81. minut og i det 90. minut fik Jannik Vestergaard udlignet til 2-2, men kort efter lød dommer Martin Atkinsons fløjte for sidste gang – og dermed lÃ¥ det fast, at Sverige skulle til EM i Frankrig, mens Danmark skulle nyde slutrunden via TV-skærmene. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 810. Den foregÃ¥ende (809) blev spillet 14. november 2015, den efterfølgende (811) 24. marts 2016.

Hjemme i Telia Parken skulle Danmark forsøge at vende 1-2 til samlet sejr i den 2. playoff-kamp mod Sverige. Danmarks muligheder for at komme til EM blev dog noget mindre, da Zlatan Ibrahimović i det 19. minut bragte Sverige foran 1-0. I 2. halvleg øgede Zlatan Ibrahimović til 2-0 med et flot frisparksmÃ¥l, men fÃ¥ minutter senere reducerede Yussuf Yurary til 1-2 og i det 90. minut fik Jannik Vestergaard udlignet til 2-2. Men uafgjort 2-2 var ikke nok til at gÃ¥ videre, og dermed blever det Sverige der deltager ved EM 2016 i Frankrig. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 810. Den foregÃ¥ende (809) blev spillet 14. november 2015.

2015
  1999

Thomas Sørensen (Sunderland FC) fik sin A-landsholdsdebut i mÃ¥let, da Peter Schmeichel (Sporting CP) blev skadet og mÃ¥tte udskiftes i 3-0 hjemmesejren over Israel i den anden af to playoff-kampe til EM 2000 i Belgien/Holland. Ebbe Sand (FC Schalke 04), Brian Steen Nielsen (AB) og Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) stod for de danske mÃ¥l. Jacob Laursen (Derby County FC) spillede sin landskamp nummer 25. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 638. Den foregÃ¥ende (637) blev spillet 13. november 1999, den efterfølgende (639) 29. marts 1999.

1999
  1993

I den sidste kvalifikationskamp til VM 1994 i USA tabte A-landsholdet med 0-1 til Spanien pÃ¥ Estadio Ramon Sánchez Pizjuán i Sevilla. Da Nordirland og Irland samtidigt spillede uafgjort 1-1, glippede Danmark kvalifikationen med blot ét mÃ¥l, eftersom Irland - pÃ¥ tabellens andenplads - havde samme pointtal (18) som Danmark, samme mÃ¥ldifference (+13), men havde scoret flere mÃ¥l (19) end Danmark (15). Situationen blev ikke bedre af, at det spanske mÃ¥l - scoret af Fernando Hierro efter et hjørnespark - ikke skulle have været givet, da landsholdets mÃ¥lmand, Peter Schmeichel (Manchester United FC) blev uregelmenteret blokeret af Bakero pÃ¥ vej ud til bolden. Det var anden gang en forsvarende europamester ikke kvalificerede sig til den efterfølgende VM-slutrunde. Første gang var Tjekkoslovakiet, som ikke deltog i VM 1978 i Argentina. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 579. Den foregÃ¥ende (578) blev spillet 13. oktober 1993, den efterfølgende (580) 9. marts 1994.

1993
  1991

OB tabte 0-6 pÃ¥ hjemmebane i Superligaen til Næstved IF. Blot 1.476 tilskuere pÃ¥ Odense Stadion sagde farvel til OB i Superligaen. I forÃ¥ret 1992 spillede fynboerne i Kvalifikationsligaen.

1991
  1990

I kølvandet pÃ¥ nederlaget til Jugoslavien den 14. november 1990 meddelte 26-Ã¥rige Michael Laudrup (FC Barcelona) - 64 A-landskampe (26 mÃ¥l) - at han ikke længere stod til rÃ¥dighed for landsholdet, primært fordi han var af den opfattelse, at han ikke kunne fÃ¥ sine betingelser for at spille, ″glæde og ambitioner″, opfyldt. Efter knap tre Ã¥rs pause vendte han dog tilbage til A-landsholdet den 25. august 1993.

1990
  1965

I 2. runde af Inter-Cities Fairs Cup spillede B 1903 returkamp mod Dunfermline AFC i Københavns Idrætspark. Skotterne vandt 4-2 og scorede endda samtlige kampens seks mÃ¥l, eftersom John Lunn scorede to selvmÃ¥l. Skotterne havde vundet 5-0 i det første opgør, spillet 3. november 1965, og københavnerne røg dermed ud af turneringen med en sammenlagt mÃ¥lscore pÃ¥ 2-9.

1965
  1940

I ″Krigsturneringens″ Kreds II sluttede ØB efterÃ¥rets kampe med at vinde 12-2 over Nakskov BK - og overvintrede pÃ¥ førstepladsen. Ved pausen førte københavnerne 3-0, og da dommeren fløjtede kampen af, var stillingen 7-2. Det viste sig imidlertid, at han havde afblæst kampen 10 minutter for tidligt, hvorfor spillerne mÃ¥tte tilbage fra omklædningsrummet og færdigspille kampen. Det udnyttede Østerbro-klubben til at score yderligere fem gange! ØB′s to 18-Ã¥rige angrebstalenter, Carl Aage Præst og Helge Bronée, scorede hver fire mÃ¥l i kampen.