<<forrige dag22. oktober næste dag>>
  2015

FC Midtjylland mødte hjemme i Herning italienske SSC Napoli i 3. runde af gruppespillet i UEFA Europa League. José Callejón og to gange Manolo Gabbiadini bragte Napoli foran 3-0 i første halvleg. Det lykkedes dog for Martin PuÅ¡ić at fÃ¥ reduceret til 1-3 lige inden pausen. Efter pausen faldt der kun en enkelt scoring, den stod der Gonzalo Higuaín - og dermed endte det med en italiensk 4-1 sejr. FC Midtjylland ligger efter kampen nummer to i gruppen med seks point.

2015
  2006

I Superligaen tabte Silkeborg IF med 1-2 pÃ¥ hjemmebane til Esbjerg fB. I kampens sidste minut blev vestjydernes hollandske forsvarsspiller, Fernando Derveld, præsenteret for det røde kort af dommeren, Peter Rasmussen. Det var Superliga-historiens udvisning nummer 500.

2006
  2000

Det nuværende og ombyggede Brøndby Stadion blev indviet med Superliga-kampen mellem Brøndby IF og AB. Hele 28.416 sÃ¥ pÃ¥, da hjemmeholdet vandt 4-2. Kampen var jævnbyrdig indtil 10 minutter ind i 2. halvleg, da AB′s Michael Johansen - ved stillingen 2-2 - blev udvist for at have sparket ud efter en modstander.

2000
  1991

B 1903 chokerede den europæiske fodboldverden ved at besejre tyske FC Bayern München, hvis cheftræner var Søren Lerby, med 6-2 i den første af to kampe i UEFA Cup′ens 2. runde. Michael Manniche scorede to gange og de fire øvrige mÃ¥l var signeret Ivan Nielsen pÃ¥ straffespark, Kenneth Wegner, Brian Kaus og Iørn Uldbjerg.

1991
  1978

De forsvarende Danmarksmestre, OB, vandt en 1. divisionskamp over KB med de usædvanlige cifre, 7-5. Københavnerne - med Finn Laudrup i hopla og som kampens første mÃ¥lscorer efter fÃ¥ minutter - var ellers foran 3-0 efter blot 14 minutter, og fynboerne fik blot scoret én gang før pausen. I 2. halvleg fik piben en anden lyd. Først scorede OB tre gange i træk til 4-3 føring, men KB var først for alvor knækket da københavnerne i samme minut som udligningen til 4-4 faldt, igen kom bagud. Blot én spiller, John Eriksen (OB), scorede hattrick i den seværdige kamp, som blev overværet af 4.000 tilskuere pÃ¥ Odense Stadion.

1978
  1961

Esbjerg fB vandt med 3-1 over KB i 1. division og overtog dermed førstepladsen i tabellen fra københavnerne blot tre runder før slut. Begge klubber havde nu 27 point, men vestjyderne havde en langt bedre mÃ¥lkvotient (3,063) end københavnerne (1,568). Guldet blev dog først placeret pÃ¥ sidste spilledag, den 26. november 1961.

1961
  1908

Danmark opnÃ¥ede sin største sejr i en A-landskamp. I semifinalerne ved OL i London blev Frankrig besejret 17-1. Sophus ″Krølben″ Nielsen(BK Frem) scorede 10 mÃ¥l, Vilhelm Wolfhagen (KB) scorede fire mÃ¥l for anden landskamp i træk. Sejren var den højeste i en international landskamp indtil 2. juni 1997. Dette var landsholdets officielle kamp nummer 2. Den foregÃ¥ende (1) blev spillet 19. oktober, den efterfølgende (3) 24. oktober 1908.