<<forrige dag30. november næste dag>>
  2013

I den italienske Serie A spillede Parma FC uafgjort 1-1 med Bologna FC 1909. I kampens 54. minut blev udeholdets Frederik Sørensen udvist efter sit andet gule kort. Det var anden gang en Bologna-dansker blev præsenteret for et rødt kort. Første gang var 6. juni 1965.

2013
  2011

I det femte af seks kampe i gruppespillet af UEFA Europa League spillede FC København uafgjort 1-1 pÃ¥ udebane mod ukrainske FC Vorskla Poltava. Dame N′Doye scorede begge kampens mÃ¥l i 1. halvleg. Efter en halv times spil bragte han Poltava foran pÃ¥ et selvmÃ¥l, inden han fik udlignet til slutstillingen før pausen. Kampen var samtidigt FC Københavns nummer 125 i UEFA′s klubturneringer.

2011
  2003

Manchester City FC tabte med 0-1 pÃ¥ hjemmebane til Middlesbrough FC i den engelske Premier League. I hjemmeholdets mÃ¥l stod Kevin Stuhr Ellegaard, og skulle det have været nødvendig med en udskiftning (det blev det nu ikke), sÃ¥ sad en anden dansk mÃ¥lmand, Kasper Schmeichel, pÃ¥ bænken. Kampens enlige mÃ¥l var et selvmÃ¥l af Sun Juhai.

2003
  1997

I den tyske Bundesliga var Bayer 04 Leverkusen bagud 0-2 efter en halv times spil pÃ¥ hjemmebane mod FC Bayern München. Hjemmeholdet blev reduceret til 10 mand, da Christian Wörns blev udvist, men inden pausen fik klubben reduceret til 1-2 ved Jan Heintze, der spillede en stor kamp og ved mÃ¥let afdriblede tre Bayern-forsvarere. I 2. halvleg forsatte Leverkusen sin dominans, og Ulf Kirsten scorede hattrick, heraf de to sidste mÃ¥l i dommerens overtid, sÃ¥ledes at kampen endte 4-2 til hjemmeholdet!

1997
  1980

I tredje forsøg opnÃ¥ede Allan Simonsen sin første ligasejr for FC Barcelona i ″El Clásico″ - det traditionelle opgør mod de evige rivaler fra Real Madrid CF. Der var 120.000 tilskuere pÃ¥ Barcelonas hjemmebane, L′Estadi Camp Nou, og de sÃ¥ Bernd Schuster bringe hjemmeholdet foran efter et kvarters spil, samt at Juanito bragte balance i tingene godt fem minutter senere. Knap midtvejs i 2. halvleg scorede Quini hvad der skulle vise sig at være sejrsmÃ¥let til 2-1.

1980
  1958

I 22. og sidste runde af 2. division mødtes Næstved IF (32 point) og B 93 (30 point) i et direkte opgør om oprykning til 1. division. Efter pÃ¥ et tidspunkt at have ført 2. division med otte point var uafgjort nok for Næstved. B 93 bragte sig foran 1-0 ved Kurt Olsen i det 25. minut, og i sidste minut af 1. halvleg troede sjællænderne, at udligningen var en realitet, da Jørgen Rasmussens skud ramte underkanten af overliggeren og slog ned i græsset og ud igen. Efter at have konfereret med sin linjevogter afviste dommer Helge Andersen, at bolden havde været inde. Knap et kvarter ind i 2. halvleg fik Næstved endelig udlignet, ved Jørgen Christensen, men et kvarter før tid indtraf katastrofen. B 93′s Henning Bjerregaard skød et frispark fra 20 meter mod den ene mÃ¥lstope, hvor Næstveds højre back, Knud Erik Hansen, rettede bolden af med sin ene skulder, sÃ¥ mÃ¥lmand Søren Woldstrup ikke havde en chance for at nÃ¥ bolden. Der blev ikke scoret yderligere og B 93 vandt ikke blot kampen med 2-1, men passerede ogsÃ¥ Næstved IF i tabellen og rykkede dermed op op bekostning af sjællænderne, hvis mÃ¥l-koefficient i sidste ende var 0,037 dÃ¥rligere end københavnernes.

To nordjyske 3. divisionsklubber tabte begge pÃ¥ Fyn med 0-7 - og pÃ¥ samme tid. PÃ¥ Odense Stadion tabte Hjørring IF til Odense KFUM, hvis Helge Jørgensen scorede ikke færre end seks mÃ¥l i kampen og - dermed - blev topscorer i 3. division sammen med Ole Madsen (HIK). Begge blev noteret for 26 mÃ¥l i sæsonen. Længere nordpÃ¥ fik IK Chang en øretæve af Otterup B&IK, hvis Erik Bergholt scorede hattrick i kampen.