<<forrige dag9. december næste dag>>
  2001

Brøndby IF vandt 1-0 over FC København mødtes i Superligaen. Oprindeligt skulle Nicolai Vollquartz have dømt kampen, men han strandede i Karup Lufthavn (grundet tÃ¥ge), hvorfor Steen Pedersen i stedet ledte opgøret. Ruben Bagger scorede Brøndby IF′s og kampens enlige mÃ¥l allerede i det 7. minut. At kampen ikke endte uafgjort skyldtes bl.a., at Mogens Krogh – efter knap et kvarters spil - reddede et straffespark fra Christian B. Poulsen.

2001
  1998

Brøndby IF sluttede sin første deltagelse i UEFA Champions League med at tabe 0-2 til spanske FC Barcelona i Parken. Sjællændernes rolle i turneringen var allerede udspillet og sluttede med én sejr og fem nederlag. De to klubbers anførere, John ″Faxe″ Jensen og Josep ″Pep″ Guardiola, leverede nogle drabelige dyster de første 40 minutter af 1. halvleg, indtil spanieren blev udvist efter sit andet gule kort. Ole Bjur havde efterfølgende mulighed for pÃ¥ straffespark at reducere Barcelonas føring, men sendte bolden forbi mÃ¥l. Kampen blev overværet af 40.892 tilskuere, hvilket var ny rekord for en Europa Cup-kamp i Danmark. Den hidtidige rekord blev sat 15. november 1967.

1998
  1977

I den vesttyske Bundesliga tog Borussia Mönchengladbach imod VfL Bochum pÃ¥ hjemmebanen, Bökelberg. Allan Simonsen Ã¥bnede scoringen i det 11. minut, men Ruhr-holdet udlignede inden pausen og tilmed bragte sig foran kort ind i 2. halvleg. Simonsen sørgede dog for udligning til slutresultatet 2-2 med sit andet mÃ¥l kort før tid. Klubkammeraten Carsten Nielsen blev indskiftet og spillede kampens sidste halve time.

1977
  1945

I 3. division vandt OB med 4-1 over Vejle BK. Kampen var oprindeligt spillet den 14. august, men DBU havde dekreteret omkamp.

I Københavns Idrætspark vandt ØB med 6-0 over Esbjerg fB. Hjemmeholdets Helge Bronée scorede hattrick, men det var mÃ¥let til 4-0, som stjal overskrifterne. Carl Aage Præst scorede nemlig direkte pÃ¥ hjørnespark. I det hele taget havde vestjyderne et problem med Præsts hjørnespark den dag, eftersom yderligere to af ØB′s mÃ¥l blev scoret efter denne standard-situation.