2015

PĂ„ et mĂžde i DBU prĂŠsenterede DBU’s administrerende direktĂžr, Claus Bretton-Meyer, den nye danske landstrĂŠner. Valget faldt pĂ„ norske Åge Hareide. Hareide tiltrĂŠder jobbet den 1. marts 2016 og har fĂ„et en aftale i to Ă„r med aftale om at forhandle en forlĂŠngelse pĂ„ to Ă„r.

2015
  2012

I Superligaen tog AGF mod Silkeborg IF pĂ„ NRGi Park i Århus. Kampen endte 3-3 efter AGF havde indhentet SIF′s 3-1 fĂžring i kampens sidste fem minutter. Senest AGF spillede DM-fodbold sĂ„ sent i et kalenderĂ„r var 10. december 1950.

2012
  2011

I den hollandske Eredivisie vandt AZ med 4-0 pĂ„ hjemmebane over De Graafschap. Ét af Alkmaar-klubbens mĂ„l blev scoret af Simon Busk Poulsen, der hermed scorede karrierens 10. ligamĂ„l.

2011
  2001

AaB og OB spillede uafgjort 1-1 i Superligaen. Det var fĂžrste gang, der blev spillet Superliga-fodbold sĂ„ sent i et kalenderĂ„r. Michael Silberbauer bragte AaB foran 1-0 i fĂžrste halvleg, men OB′s Dennis Siim udlignede syv minutter fĂžr tid med et langskud fra ca. 30 meter.

2001
  1994

Den tidligere AGF- og BrĂžndby IF-spiller, Marc Rieper, fik debut for West Ham United FC i den engelske Premier League. PĂ„ Elland Road i Leeds blev det til 2-2 mod hjemmeholdet, Leeds United AFC.

1994
  1963

I returkampen i kvalifikationen til EM 1964 (hed European Nations Cup dengang) i Spanien spillede Danmark uafgjort 2-2 mod Luxembourg. Efter 3-3 i det fĂžrste opgĂžr seks dage tidligere var der sĂ„ledes ingen afgĂžrelse pĂ„ kvalifikationen, og en tredje kamp mĂ„tte til, otte dage senere pĂ„ neutral grund. Ole Madsen (HIK) scorede begge mĂ„l og var dermed oppe pĂ„ 31 mĂ„l i 29 landskampe. Kampen blev overvĂŠret af knap 40.000 tilskuere, hvilket var dobbelt sĂ„ mange som forventet. Der var sĂ„ledes flere tusinder uden for ″Parken″, da kampen blev sat i gang. Undervejs og efter kampen var der en del flaskekast, f.eks. mod den luxembourgske mĂ„lmand i forbindelse med det danske fĂžringsmĂ„l til 2-1. Imidlertid valgte den franske dommer, Joseph BarbĂ©ran, ikke at foretage en indberetning til UEFA af det hĂŠndte. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 269. Den foregĂ„ende (268) blev spillet 4. december, den efterfĂžlgende (270) 18. december 1963.

1963
  1950

I 1. division spillede AGF og KB uafgjort 3-3 pĂ„ et flere cm snedĂŠkket Århus Stadion. Efter blot fem minutters spillede scorede kĂžbenhavnernes Martin Kristensen direkte pĂ„ frispark fra 20-25 meters afstand uden chance for Henry From i AGF-mĂ„let. Efter 20 minutter var KB kommet foran 3-0, og hjemmeholdets Aage Rou Jensen havde tilmed brĂŠndt et straffespark. Men Ă„rhusianerne gav aldrig op, fik reduceret til 1-3 fĂžr pausen, og sad pĂ„ hele 2. halvleg. Reduceringen til 2-3 var et selvmĂ„l af KB′s Dion Ørnvold. I en situation, som ledte til et AGF-hjĂžrnespark lĂžb Ă„rhusianernes JĂžrgen Olesen ind i KB′s JĂžrgen W. Hansen, der tabte sine briller ned i sneen og, fĂžlgelig og lidt komisk, gav sig til at lede efter dem. Imens tog AGF′s Claes Petersen nu hjĂžrnesparket, Erik Kuld Jensen headede bolden mod den ene trekant, men KB′s mĂ„lmand, Eigil Nielsen, fik en hĂ„nd pĂ„, og bolden rĂžg hen til JĂžrgen Olesen, der fik hovedet pĂ„ - og sendte bolden i mĂ„l!