<<forrige dag12. december næste dag>>
  2007

I sidste runde af gruppespillet af UEFA Champions League vandt engelske Arsenal FC med 2-1 over rumænske Steaua București. London-klubbens andet mÃ¥l blev scoret af Nicklas Bendtner, som hermed havde scoret to mÃ¥l i UEFA′s klubturneringer. Arsenal sluttede hermed pÃ¥ andenpladsen i Gruppe H og var dermed kvalificeret 1/8-dels finalerner i forÃ¥ret 2008.

2007
  2005

Svenske Hammarby IF og FC Midtjylland mødtes i Royal League. Kampen endte 2-2 og de 6.104 tilskuere oplevede en dobbelt udvisning i det 54. minut, til Hammarbys Max von Schlebrügge og til FCM′s Kwado Poku efter en batalje mellem de to spillere.

2005
  1965

Den sidste udgave af Kvalifikationsturneringen sluttede med et opgør mellem BK Velo og BK Hero. Kampen endte med en klar udesejr pÃ¥ 5-1. Begge klubber var at finde i den nyoprettede Danmarksserien sæsonen efter.

I den italienske Serie A vandt Bologna FC med 4-1 pÃ¥ hjemmebane over AC Milan. Harald Nielsen scorede hjemmeholdets tredje mÃ¥l et kvarter ind i 2. halvleg. PÃ¥ det tidspunkt var milaneserne reduceret til 10 mand eftersom Bruno Mora havde brækket benet mod slutningen af 1. halvleg og der var ingen reserver tilladt.

1965
  1948

John Hansen scorede sit første mÃ¥l i den italienske Serie A efter skiftet fra BK Frem. MÃ¥let, der sikrede Juventus FC en 1-0 udesejr over Pro Patria, var samtidigt det første af en dansk spiller i den italienske liga.