Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag22. december næste dag>>
  2013

I den belgiske Jupiler Pro League tabte KAA Gent med 1-3 pÃ¥ hjemmebane til Club Brugge KV. Nicklas Pedersen spillede hele kampen for hjemmeholdet og scorede til 1-1 efter en halv times spil i 1. halvleg. Ved stillingen 1-3 godt 20 minutter før tid fik han chancen for at reducere pÃ¥ straffespark, men hans forsøg blev pareret af Brugges mÃ¥lmand, Matthew Ryan. Med 10 minutter tilbage blev kampen til et danskeropgør, da Jesper Jørgensen blev indskiftet for det vindende udehold.

2013
  2012

I den hollandske Eredivisie vandt ADO Den Haag med 2-0 pÃ¥ hjemmebane over NEC. Hos udeholdet var de to, tidligere Esbjerg fB-spillere, Søren Rieks og Kevin Conboy, i startopstillingen. For Conboy varede kampen imidlertid blot godt 20 minutter, eftersom han blev udvist for tredje gang i sæsonen.

2012
  2007

Den blot 19-Ã¥rige Nicklas Bendtner scorede sejrsmÃ¥let med hovedet efter et hjørnespark, da Arsenal FC vandt 2-1 i det prestigefyldte lokaloprør i London mod Tottenham Hotspur FC. Scoringen var Bendtners første boldberøring efter han var blevet indskiftet præcis 1.8 sekunder tidligere - og mÃ¥let var det hurtigste nogensinde scoret i engelsk fodbold af en indhopper.

2007
  2001

I den hollandske Eredivisie vandt PSV med 8-0 pÃ¥ hjemmebane over FC Groningen. Dennis Rommedahl deltog i de første 75 minutter af løjerne - og scorede da ogsÃ¥ en enkelt gang.

2001
  1968

1.000 tilskuere overværede A-landsholdets 3-0 sejr over OB i en træningskamp pÃ¥ én af fynboernes baner, da Odense Stadion var isdækket. Niels-Christian Holmstrøm scorede to gange, Kjeld Thorst én. To straffespark, ét til hver side, blev misbrugt.

1968
  1963

Harald Nielsen scorede sit 10. sæsonmÃ¥l for Bologna FC i klubbens 2-1 hjemmesejr over AC Mantova i den italienske Serie A. Bologna lÃ¥ herefter pÃ¥ en delt andenplads i tabellen - tre point efter førerklubben, AC Milan, mens Harald Nielsen lÃ¥ øverst pÃ¥ topscorerlisten.