<<forrige dag30. december næste dag>>
  2012

I udekampen mod Queen Park Rangers FC scorede Daniel Agger (Liverpool FC) sit sjette mÃ¥l i den engelske Premier League. Dermed havde han scoret flere mÃ¥l i den engelske liga sammenlignet med Superligaen.

2012
  2011

I Premier League-opgøret pÃ¥ hjemmebane mod Newcastle United FC bragte Daniel Agger (Liverpool FC) udeholdet foran 1-0 pÃ¥ et selvmÃ¥l midtvejs i 1. halvleg. Craig Bellamy fik dog udlignet før pausen, og øgede til 2-1 i 2. halvleg pÃ¥ et direkte frispark begÃ¥et mod den danske forsvarer. Godt 10 minutter før tid scorede Steven Gerrard kampens sidste mÃ¥l til Liverpools 3-1 sejr.

2011
  2006

Den samlede spilletid for danskerne i den engelske Premier League var præcis 91 minutter. Dennis Rommedahl fik 82 minutter for Charlton Athletic FC i 2-1 sejren over Aston Villa FC mens Henrik Pedersen spillede de sidste ni minutter for Bolton Wanderers FC i 3-2 sejren over Portsmouth FC.

2006
  1997

I den skotske Premier League udlignede Brian Laudrup for Rangers FC i 4-1 sejren over Dundee United FC.

1997
  1951

Axel Pilmark brændte et straffespark i 1. halvleg for Bologna FC 1909 i udekampen mod SS Lazio i Serie A - og dermed blev ″Sigge″ Löfgrens mÃ¥l et kvarter før tid i 2. halvleg udslagsgivende, og romerne vandt altsÃ¥ 1-0.

Juventus FC vandt med 2-1 ude over SSC Napoli i den italienske Serie A. SejrsmÃ¥let blev scoret af John Hansen, som dermed sikrede at Torino-klubben sluttede Ã¥ret pÃ¥ tabellens førsteplads. Dér sluttede Juventus ogsÃ¥ sæsonen - og ″Lange John″ blev topscorer.