Husk mig Ikke oprettet? Klik her  
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF  
               
Information om cookies   Besøg os på Facebook   Følg os på Twitter   Gå til vores nyhedsfeed  
 
 
 
  Forklaring af farvekoder  
     
 

danskfodbold.com gør vi meget ud af at være korrekte med vores data. Derfor kan du forskellige steder på hjemmesiden støde på farvede prikker i rød, gul og grøn. Disse indikerer, hvor langt vi er nået i vor research omkring kampene.


En rød prik betyder, at der endnu ikke foreligger kampdeltajer for det pågældende opgør. Det kan være, fordi kampen endnu ikke er fløjtet i gang, eller fordi vi bare endnu ikke er færdige med indtastningen af kampens data.


En gul prik indikerer, at vi har indsamlet og indtastet al data til opgøret, samt ikke mindst at vi er gået i gang med at krydstjekke og verificere detaljerne. Vi forbeholder os ret til korrigere data så som minuttal, målscorere og tilskuertal.


Når du finder en grøn prik ud for kampen, betyder det, at vi har indtastet og krydstjekket al data hos flere uafhængige kilder. Når den grønne prik er at finde ud for kampen, gælder det med andre ord, at dataene i kampens referat er til at "regne med". Det eneste, vi indtaster, efter en kamps status er skiftet til grøn, er strafpoint. Disse foreligger typisk først den første hverdag efter en kamp. Men al grunddata i kampreferaterne retter vi som udgangspunkt ikke, når en kamp er skiftet til grøn.

Fodbold er dog en uforudsigelig størrelse, og indimellem kan tilskuertal blive rettet af klubberne, spillere kan få ekstra karantænepoint, og andre ting kan opstå. Skulle der en sjælden gang ske rettelser i et opgør med en grøn prik, vil vi skrive tydeligt om det på forsiden af danskfodbold.com!

Men det er vores ambition, at det kommer til at ske meget sjældent!

 
     
     
  Forklaring af forkortelser  
     
  I oversigterne med resultater samt i kampreferater med detaljerede oplysninger finder du af og til forkortelser, som vi forklarer herunder:  
     
 
[efs] resultatet efter forlænget spilletid.
[agg] samlet resultat over to kampe.
[str: x-x] resultatet af straffesparkskonkurrence.
[lod: Klubnavn] kamp afgjort via lodtrækning (vi markerer altid, hvilket hold der vandt lodtrækningen).
[90m: x-x] resultatet efter de første, ordinære 90 minutter.
[hht] hjemmehold taberdømt (fra tiden før skrivebordsresultat på 0-2 og, i nyere tid, 0-3).
[uht] udehold taberdømt (fra tiden før skrivebordsresultat på 2-0 og, i nyere tid, 3-0).
 
     
     
 
  kontakt danskfodbold.com  
     
 

Har du spørgsmål, kommentarer eller rettelser angående ting, du ser på danskfodbold.com, er du meget velkommen til at kontakte os på denne mailadresse:

kontakt@danskfodbold.com