Jens Stryger
Pascal Gregor
Ivan Runje
Patrick Mtiliga
72' Skiftet ud 72' Anders ’AC’ Christiansen
Skiftet ud 72'
67' Skiftet ud 67' Martin Vingaard
Skiftet ud 67'
58' Skiftet ud 58' Mario Ticinovic

Ariel Núñez Skiftet ind 79' 79'
  58' Skiftet ind 58' Oliver Thychosen
  67' Skiftet ind 67' Kristian Lindberg
  72' Skiftet ind 72' Lasse Petry

Skæve vinkler

1. Riza Durmisi med karrierens Superligamål nummer to og tre for Brøndby IF. Det første blev scoret i november 2013, da Brøndby IF slog AGF med 3-0.
  2. Riza Durmisis mål til 4-0 var Superligamål nummer 200 scoret i 2. halvleg i denne Superligasæson.
  3. I denne Superligasæson er Brøndby IF farligst i det 69. og det 90. minut, for Brøndby IF har scoret tre Superligamål i begge disse minuttal.
  4. Det var første gang i denne Superligasæson, at Brøndby IF indkasserede et mål i det 90. minut. Det samme var for øvrigt tilfældet for FC Nordsjælland.
  5. FC Nordsjælland har nydt godt at 12 selvmål i Superligaen. To af de 12 selvmål er scoret af Brøndby-spillere. Udover Kahlenberg har også Daniel Agger lavet selvmål i en Superligakamp mod FC Nordsjælland (20. august 2005).
  6. FC Nordsjælland er stadig blot noteret for en udesejr denne sæson i Superligaen. Det var den 18. november 2013, hvor de vandt 1-i i Aarhus.
  7. FC Nordsjælland er, med blot fire point på udebane, det klart dårligste udebanehold i denne Superligasæson.
  8. Martin Ørnskov scorede sit 11. Superligamål i karrieren. To af de 11 mål er scoret mod FC Nordsjælland.
  9. Daniel Stenderup scorede sit første Superligamål i sin Superligakamp nummer 73.
  10. Da Thomas Kahlenberg scorede i eget net, var det selvmål nummer 14 af en Brøndby-spiller i Superligaen.
  11. Thomas Kahlenberg har spillet 10 Superligakampe mod FC Nordsjælland, og det er blevet til point i hver eneste kamp (seks sejre og fire uafgjorte).
  12. Det var Thomas Kahlenbergs første selvmål i Superligaen.
  13. Kahlensbergs scoring i eget net var selvmål nummer 275 i Superligaen.
  14. Brøndby IF har ikke tabt på Brøndby Stadion med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer. Seks kampe er endt med fem sejre og én uafgjort.
  15. Det var den 35. Superligakamp mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland. Brøndby IF har vundet 21 gange, FC Nordsjælland har fem sejre og ni kampe er endt uafgjort.
  16. Det var 13. gang at Brøndby IF vandt en Superligakamp med cifrene 4-1, ni af de 13 sejre har været på hjemmebane.
  17. Brøndby IF har scoret fire mål i de seneste to hjemmekampe mod FC Nordsjælland i Superligaen, begge kampe er for øvrigt blevet dømt af Mads-Kristoffer Kristoffersen.