Husk mig Ikke oprettet? Klik her  
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF  
               
Information om cookies   Besøg os på Facebook   Følg os på Twitter   Gå til vores nyhedsfeed  
 
 
 
  Om danskfodbold.com  
  - Danmarks største fodboldstatistikside  
     
 

Du sidder lige nu med danskfodbold.com - hjemmesiden med Danmarks mest omfattende og korrekte database om dansk fodbold.

Hjemmesiden, der ejes af Jimmie Thomsen, Jan Vinberg Eliassen og Steffen Willumsen, tager sit afsæt i Superligaens mere end 4.000 opgør fra 1991 og frem, men du finder også alle resultater fra samtlige sæsoner i Danmarksturneringen, hvilket er mere end 40.000 resultater fra 1927/28-sæsonen og frem, ligesom hele historikken for VM's historie fra 1930 og frem findes i databasen.

Trekløveret arbejder hele tiden på at udvide databasen med flere af de næsten 250.000 resultater, som teamet har samlet gennem års research. De næste projekter er Landspokalturneringen, Landsholdet og Europa Cup'en. Derudover lægger holdet pt. detaljer ind for Betalt Fodbolds bedste række, dvs. fra 1978 til 1990 - da alle detaljer fra Superligaen fra 1991 og frem allerede ligger online.

danskfodbold.com har to niveauer. Alt, hvad du ser her på siderne, er tilgængeligt for alle - gratis. Men det er kun toppen af isbjerget.

Professionelle medier, sportsredaktioner, fodboldklubber og brancheforeninger kan købe login til og få udvidede oplysninger om kampene på hjemmesiden samt få adgang vort statistikcenter, hvor der er ubegrænset adgang til de mange statistikker, vi har opbygget ud fra vore data. Der er flere end 100 forskellige statistikker inden for genrerne kampe, spillere, mål, røde kort, straffespark, trænere, stillingen, hattrick, kampserier, head-to-head og meget mere.

Missionen er at være og blive opfattet som Danmarks største kapacitet inden for fodboldstatistik - såvel historisk som aktuel.

Selv om vi er DBU's Officielle Statistikere, og stolte af det, er danskfodbold.com uafhængige, og vi repræsenterer således ikke DBU.

 
     
     
  Holdet bag  
     
 
 
  Jimmie Thomsen

Jimmie Thomsen, født 23. maj 1971 (52 år), er passioneret researcher ud til fingerspidserne. Han bruger en stor del af sin tid på Det kongelige Bibliotek, hvor han gennemser gamle aviser på mikrofilm for til stadighed at optimere og udvide mængden af data i danskfodbold.coms database - hvis han da ikke sidder i sin kælder, der huser samtlige udgaver af TIPS-Bladet siden 1974 og et utal af fodboldbøger - og går under navnet "fodboldbiblioteket".

Jimmie, som helst ser de blå fra Lyngby BK vinde fodboldkampe, har, sammen med Søren Elbech, siden 1998 lagt navn til partnerskabet Elbech & Thomsen, der har fået status af officielle statistikere for DBU, en ære danskfodbold.com stolt fører videre. Duoen har leveret Superligavinkler og -data til TIPS-Bladet, ligaklubber som AaB, Brøndby IF og Viborg FF samt medier som Nordjyske Stiftstidende. Elbech & Thomsen har desuden leveret info til flere bogudgivelser, ligesom de har været stærkt involveret i DBU-hjemmesiden, landsholdet100.dk.

Jimmie bor til daglig i Virum.

 
  Jan Vinberg Eliassen

Jan Vinberg Eliassen, født 29. juli 1968 (55 år), har siden midten af 70'erne været meget glad for fodbold. I de første mange år var det Liverpool FC, det danske landshold og B1903, der trak - og derfor har det logisk nok været FC København, der har været ”kærligheden” siden 1. juli 1992 - en interesse der pudsigt nok også matcher stjernetegnet Løven. Jan blev en del af danskfodbold.com i foråret 2009.

Den primære opgave for Jan er vores Twitterprofil (@danskfodboldcom) - samt at levere statistik til optakter til diverse medier og Superligaklubber.

Udover aktiviteterne her hos danskfodbold.com, så er han tilknyttet FC København på freelance-basis og er desuden en af medstifterne af #guldexpressen samt B.93 Twitter Casuals.

Jan optræder desuden jævnligt som gæstevært i podcasts hos Copenhagen Sundays.

Jan bor til daglig i København - på Østerbro - kun 650 meter fra Parken.

 
  Steffen Willumsen

Steffen Gammelgaard Willumsen, født 15. april 1978 (45 år), har ligesom de øvrige ejere altid interesseret sig meget for fodbold, tal og statistiske finurligheder. Da han i sin fritid har nørklet med hjemmesider og databaser var det derfor ikke svært for ham at takke ja da han i foråret 2012 blev tilbudt et engagement i danskfodbold.com

Steffens opgave er at vedligeholde hjemmesiden og den eksisterende database, samt at opbygge en ny database så danskfodbold.com kan rumme endnu flere turneringer

Steffen bor til dagligt i Borup på Midtsjælland, men er opvokset i Aarhus, så hjertet banker naturligvis for De Hvide fra Fredensvang.

 
     
     
  Tak til  
     
 

Vi vil godt have lov til at sende en stor tak til Søren Elbech, der i rigtig mange år har været en del af dansk fodboldstatistik – først via partnerskabet med Jimmie Thomsen i ”Elbech og Thomsen” og i de sidste par år som en del af danskfodbold.com. Søren har med sine mange ideer – fx #dennedag og #em92live – været en af drivkræfterne i det succesfulde arbejde med at gøre danskfodbold.com til den største kapacitet inden for dansk fodboldstatistik. Søren udtrådte i efteråret 2014 af danskfodbold.com - ikke fordi han var træt af fodboldstatistik – men fordi han ønskede at hellige sig familien, arbejdet og samt diverse bestyrelsesposter, blandt andet i ”International Center for Research on Women”.

Vi skylder også en stor tak til Jan H. Jensen, der opbyggede vor database og website i de tidligere år med baggrund i sine erfaringer fra danskfodbold.coms ″forfader″, netsuperligaen.dk, som blev lanceret i 2000. Uden Jan ville vi simpelthen ikke være, hvor vi er i dag. Efter at have givet vor website en tiltrængt design-mæssig overhaling i midten af 2011 udtrådte Jan derefter af danskfodbold.com for at hellige sig NORDJYSKE Mediers radiostation, ANR, men har fortsat tag i fodbolden som stadionspeaker på Nordjyske Arena og som manden bag premierleaguefodbold.dk.

Vi vil også sige tak til Jesper Andersen (webmaster for Monrad & Rislunds Officielle Hjemmeside), der i 2008-09 var en sparringspartner omkring databasens tabelopbygning.

Tak skal der også lyde til Niels Frydenlund (Kommunikationschef hos Silkeborg IF) for hans dykken ned i arkiverne for a fylde huller i Martin Ørnskovs profil, til Mads Munkholm Jensen (aarsbogen.dk), hvis detaljerede input med Holbæk B&IF′s kampe var med til at komplettere spillerprofilen for Christian B. Poulsen, til Lars Christensen, som har bidraget med utallige krydstjek og korrektioner samt udførlige detaljer om Vejle BK′s spillere og kampe, hvor Allan Simonsen skal fremhæves, til Palle ″Banks″ Jørgensen, hvis udførlige arkiv om B 93 var med til at komplettere spillerprofilerne for Mathias ″Zanka″ Jørgensen, Daniel Jensen, Per Krøldrup og Peter Nymann, til Mogens Hansen (forfatteren af ″B 1909. Historien gennem 100 år - Frem til FC Fyn″), som tilvejebragte unikke detaljer om nu hedengangne FC Fyn samt til Simon Neergaard-Holm, Jens Andersen og Søren Laursen, som hver især har bidraget med værdifulde oplysninger til vores DENNE DAG-sektion.

 
     
     
 
  kontakt danskfodbold.com  
     
 

Har du spørgsmål, kommentarer eller rettelser angående ting, du ser på danskfodbold.com, er du meget velkommen til at kontakte os på denne mailadresse:

kontakt@danskfodbold.com