0-4 var største AGF-nederlag pĂĄ hjemmebane siden 0-5 mod OB i 2003.

Superligaen: Lørdag 19. april 2014, kl. 15.44

Stats 27. runde: AGF – FC Midtjylland
  Statistik og skæve vinkler om 27. runde i sæsonen 2013/14:

Af Jan Vinberg Eliassen

AGF 0-4 FC Midtjylland

1. AGF har ikke scoret i 455 minutter, det er kun to minutter fra at være ny klubrekord i Superligaen.
  2. Petter Andersson har nu scoret 13 Superligamål, hvoraf fire af dem er scoret i denne sæson.
  3. Det er 2. gang, at Petter Andersson scorer to mål i en Superligakamp. Første gang var den 29. marts 2013, da FC Midtjylland spillede 2-2 mod FC København.
  4. Petter Andersson har scoret tre af sine 13 SuperligamĂĄl mod AGF.
  5. Pione Sisto har scoret fem Superligamål i denne sæson (og i karrieren).
  6. Pione Sistos fem Superligamål er fordelt på fire kampe, alle fire kampe er vundet af FC Midtjylland – og det med sammenlagt 14-1.
  7. André Ibsen Rømer blev indskiftet i det 85. minut. To minutter efter scorede han sit første Superligamål – og to minutter senere rundede han 1.000 minutters Superligabold.
  8. FC Midtjylland har vundet fire Superligakampe i træk mod AGF, det er ikke sket før.
  9. FC Midtjyllands mĂĄl til 3-0 var SuperligamĂĄl nummer 1.100 scoret mod AGF.
  10. FC Midtjylland holdt nullet i alle sæsonens kampe mod AGF, og slutter det indbyrdes regnskab med ni point og en målscore på 9-0.
  11. FC Midtjyllands samlede sejr på ni overskydende mål er ikke midtjydernes største uddeling af en ”øretæve” på en sæson. Den rekord er fra 2000/01, hvor Haderslev FK i sæsonens tre opgør sammenlagt blev besejret med 14-3.
  12. AGF og FC Midtjylland har fortsat ikke spillet et målløst Superligaopgør.
  13. AGF har tabt fem Superligakampe i træk. Fem nederlag i træk er ikke sket siden foråret 2006 (hvor det blev seks i træk) – og hvor AGF endte med at rykke ned.
  14. Glen Riddersholm har som træner mødt AGF ni gange. Det er endt med sejr i de fire seneste opgør, og totalt er regnskabet fem sejre, en uafgjort og tre nederlag.
  15. AGF tangerede sin ”negative rekord" på fem Superligakampe i træk uden scoring. "Rekorden" før Superligaen kom til verden, er fra 1968 og lyder på seks kampe i træk uden scoring.
  16. For første gang siden april 2010 har AGF ikke scoret i tre Superliga-hjemmekampe i træk. Dengang var det fire, hvilket tangerede deres egen negative rekord.
  17. 0-4 er århusianernes største hjemmenederlag i Superligaen siden 5. oktober 2003. Dengang tabte AGF med 0-5 til OB.
  18. AGF fører tabellen med ”flest gange bagud 0-1 i Superligasæsonen 2013/14”. 19 gange er AGF kommet bagud 0-1. Tættest på denne præstation er Randers FC, der 17 gange er kommet bagud 0-1.
  19. Først i 4. forsøg lykkedes det for FC Midtjylland at vinde en Superligakamp på datoen 18. april.

klubprofil: AGF | Klubprofil: FC Midtjylland | Historiearkiv