<<forrige dag16. marts næste dag>>
  2014

Daniel Agger spillede hele kampen for Liverpool FC, der i den engelske Premier League vandt 3-0 pÃ¥ udebane over Manchester United FC. Dette var den største sejr til én af siderne i kampe mellem de to storklubber, og hvor der var mindst én dansker pÃ¥ banen.

2014
  2011

I returkampen af 1/8-finalerne i UEFA Champions League spillede FC København uafgjort 0-0 mod Chelsea FC pÃ¥ Stamford Bridge i London. Eftersom englænderne havde vundet det første opgør i København den 22. februar, sÃ¥ var Chelsea FC hermed klar til kvartfinalerne.

2011
  2003

Silkeborg IF vandt med 3-0 over AB i Superligaen. PÃ¥ skrivebordet. Den oprindelige kamp endte 3-1, men AB blev dømt som taber af kampen pÃ¥ grund af, at akademikerne havde benyttet en ulovlig spiller, Lennart Lynge Larsen.

2003
  1999

FC København fyrede sin cheftræner, Christian Andersen, efter blot én kamp, 14. marts mod Brøndby IF, der endte med et 2-3 nederlag pÃ¥ Brøndby Stadion.

1999
  1991

Klokken 15.22 scorede Bent ″Turbo″ Christensen det allerførste SuperligamÃ¥l - og grundlagde dermed de forsvarende Danmarksmestre fra Brøndby IF′s første udesejr, 2-1 over AGF, i den nye liga-konstruktion. Der var 6.600 tilskuere, hvilket dog ikke var rundens højeste. Det fulgte dagen efter.

1991
  1985

I Bundesligaen mødtes FC Bayern München og VfB Stuttgart pÃ¥ Olympiastadion i München. Udeholdet bragte sig foran 2-0 kort ind i 2. halvleg, men Søren Lerby reducerede til 1-2 i det 53. minut, hvorefter kampen vendte og godt et kvarter før tid scorede Lothar Matthäus pÃ¥ straffespark til slutresultatet 3-2 til FC Bayern.

I den afgørende kamp i Pulje 4 af Carlsberg Grand Prix vandt Lyngby BK med 8-1 pÃ¥ hjemmebane over Jyderup BK. Imidlertid blev kampen annulleret som følge af miskommunikation forud for vestsjællændernes rejse til Lyngby samme morgen. Bl.a. skulle Lyngbys holdleder telefonisk have fortalt Jyderups træners hustru, at kampen var aflyst grundet et kraftigt snevejr om natten. Selvom det lykkedes at fÃ¥ stoppet en bil med tre af spillerne, sÃ¥ var spillerbussen med resten af holdet kørt, og da den nÃ¥ede frem til Lyngby, accepterede træneren - som ikke havde talt med sin hustru - at spille pÃ¥ underlaget, i den tro, at resten af spillerne ville ankomme senere. Da de ikke gjorde, og grundet vejrliget, sÃ¥ bredte sig en frygt for, at noget var tilstødt spillerne i bilen - og Jyderups spil i 2. halvleg - pausestillingen var 2-0 til Lyngby - bar præg deraf. Efterfølgende blev trÃ¥dene udredet og kampen blev omspillet den 21. marts 1985 i Lyngby (4-1).