Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag22. februar nĂŠste dag>>
  2014

I Superligaen vandt OB med 2-1 pĂ„ hjemmebane over topholdet FC Midtjylland. Pausestillingen var 1-1 efter Morten ″Duncan″ Rasmussen havde udlignet hjemmeholdets fĂžring. Det var samtidigt den 29-Ă„rige angribers ligamĂ„l nummer 100 i karrieren. Heraf var de 93 scoret i Superligaen (28 for AGF, 44 for BrĂžndby IF, 6 for AaB og nu 15 for FC Midtjylland), mens de resterende syv var scoret i udlandet (2 for skotske Celtic FC, 2 for tyske 1. FSV Mainz 05 samt 3 for tyrkiske Sivasspor). Det var fjerde gang, den jyske goalgetter havde scoret mindst 10 ligamĂ„l pĂ„ en sĂŠson.

2014
  2011

FC KĂžbenhavn blev den fĂžrste danske reprĂŠsentant i 1/8-finalerne af UEFA Champions League. Modstanderen var engelske Chelsea FC, der i det fĂžrste af to opgĂžr vandt 2-0 i Parken foran 36.713 tilskuere. Begge mĂ„l blev scoret af Nicolas Anelka. Returkampen blev spillet 16. marts 2011.

2011
  1998

I den italienske Serie A tabte UC Sampdoria pĂ„ hjemmebane med 0-3 til Udinese Calcio. Martin JĂžrgensen scorede kampens to fĂžrste mĂ„l, det andet tilmed pĂ„ straffespark. Kampens sidste mĂ„l blev scoret af Francesco Statuto.

1998
  1995

U/19-landsholdet vandt med de sjĂŠldne cifre 6-5 over England i en venskabskamp spillet i Walsall. De unge englĂŠndere fĂžrte 3-2 ved pausen, men fire danske scoringer i trĂŠk i anden halvleg beseglede opgĂžret. Allan K. Jepsen scorede to gange, medens anfĂžrer Jon Dahl Tomasson slet ikke kom pĂ„ tavlen.

1995
  1990

U/17-landsholdet vandt 5-1 over Cypern i den anden af to kampe pĂ„ MiddelhavsĂžen som et led i forberedelserne til EM-slutrunden, som blev spillet 17. maj-27. maj 1990 i Østtyskland. Fire af de danske mĂ„l blev scoret af Jeppe Tengbjerg (PSV).

1990
  1989

A-landsholdet tabte 0-1 til Italien pĂ„ Arena Garibaldi i Pisa. Kampens enlige mĂ„l blev scoret af forsvareren og VM-guldvinderen fra 1982, Giuseppe Bergomi, i det 61. minut efter en frisparkssituation, hvor Jan MĂžlby (Liverpool FC) og mĂ„lmand Peter Schmeichel (BrĂžndby IF) gik fejl af hinanden. Helt i front var Flemming Povlsen (1. FC Köln) samt Brian Laudrup (BrĂžndby IF), der pĂ„ sin 20 Ă„rs fĂždselsdag spillede sin landskamp nummer otte. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 526. Den foregĂ„ende (525) blev spillet 12. februar, den efterfĂžlgende (527) 12. april 1989.

1989
  1987

Klaus Berggreen blev dagens helt foran 70.000 tilskuere pĂ„ Stadio Olimpico i Rom, da han efter en halv times spil scorede kampens eneste mĂ„l, pĂ„ hovedstĂžd, i Serie A-opgĂžret mellem AS Roma og Internazionale.

1987
  1986

Jesper Olsen scorede hattrick for Manchester United FC, da klubben - hjemme pĂ„ Old Trafford foran 45.193 tilskuere - vandt 3-0 over West Bromwich Albion FC i den engelske Division One. De to fĂžrste mĂ„l blev scoret pĂ„ straffespark i 1. halvleg, det sidste med venstrefoden 20 minutter fĂžr tid.