Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag8. juni næste dag>>
  2015

Danmark mødte Montenegro i en venskabskamp spillet pÃ¥ Energi Viborg Arena. De 9.180 tilskuere kunne i 1. halvleg se Stevan Jovetic bringe Montenegro foran 1-0, men efter efter pausen kom de mÃ¥l, der sikrede Danmark en 2-1 sejr over de gæstende montenegrinere. Christian Eriksen udlignede til 1-1 efter 71 minutter og Viktor Fischer blev matchvinder smÃ¥ fem minutter før sidste fløjt. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 803. Den foregÃ¥ende (802) blev spillet 29. marts, den efterfølgende (804) 13. juni 2015.

2015
  2005

A-landsholdet vandt 3-1 over Albanien i en kvalifikationskamp til VM 2006 i Tyskland. Søren Larsen (DjurgÃ¥rdens IF) scorede sine to første mÃ¥l for A-landsholdet - i sin blot anden kamp for holdet - og Martin Jørgensen (AC Fiorentina) bragte Danmark foran 3-0, inden reduceringen faldt godt et kvarter før tid. De 26.366 tilskuere i Parken sÃ¥ ogsÃ¥ Jon Dahl Tomasson (AC Milan) misbruge et straffespark ved stillingen 3-0. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 701. Den foregÃ¥ende (700) blev spillet 2. juni, den efterfølgende (702) 17. august 2005.

Se højdepunkter her (eksternt link til YouTube):

2005
  2002

Ved VM-slutrunden i Japan/Korea tabte Italien med 1-2 til Kroatien i Gruppe G. Kampen blev ledet af engelske Graham Poll, der havde danske Jens Larsen som den ene af to assistent dommere. Kampens huskes ikke mindst for to af Larsens kendelser, som begge gange underkendte mÃ¥l til Italien. Ved stillingen 0-0 vinkede han for offsiden, da Christian Vieri headede bolden i mÃ¥l. I kampens overtid, ved stillingen 1-2, sendte italienerne en lang bold frem, og udligningen lykkedes. Men, Larsen havde set, at Filippo Inzaghi trak en kroatisk forsvarer i trøjen, vinkede for det - og Poll underkendte mÃ¥let, sÃ¥ledes at Kroatien overraskende vandt kampen.

2002
  1992

For andet Ã¥r i træk - ud af lige sÃ¥ mange mulige - blev Superliga-guldet placeret i sæsonens sidste runde i et direkte opgør mellem titelaspiranterne. I ″Slaget om Lyngbyvejen″ var kravet en sejr, hvis hjemmeholdet - B 1903 - skulle fravriste guldet fra udeholdet, Lyngby BK. Men, 20 minutter før tid slap udeholdets Allan Kuhn fri pÃ¥ højre fløj og sendte bolden ind foran mÃ¥l, hvor Torben Frank fra kort afstand drønede bolden i nettet til slutresultatet, 0-1. De 10.787 tilskuere pÃ¥ Gentofte stadion overværede dermed B 1903′s sidste DM-kamp inden klubben, godt tre uger senere den 1. juli 1992, ville overdrage sin DM-licens til den nye overbygning sammen med KB: FC København.

1992
  1986

Ved VM-slutrunden i Mexico vandt A-landsholdet med 6-1 over Uruguay og udraderede dermed de dobbelte OL-guld (1924, 1928) samt VM-guld (1930, 1950) vindere. Et hattrick af Preben Elkjær (Hellas Verona), samt ét mÃ¥l af hver af Søren Lerby (FC Bayern München), Michael Laudrup (Juventus FC) og Jesper Olsen (Manchester United FC) gav genlyd over hele verden! Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 490. Den foregÃ¥ende (489) blev spillet 4. juni, den efterfølgende (491) 13. juni 1986.

Se oplægget til samt Michael Laudrups genistreg til 3-1 og andre højdepunkter fra kampen her (eksternt link til YouTube):

1986
  1928

I Københavns Idrætspark vandt B 93 med hele 9-2 over BK Fremad Amager i Slutrunden om det første Danmarksmesterskab i 1927/28-sæsonen. Østerbro-klubbens Michael Rohde scorede hattrick og kampens mest ejendommelige mÃ¥l var et selvmÃ¥l af Fremads mÃ¥lmand, Viggo Petersen, der forsøgte at afværge et skud, men i stedet for at slÃ¥ bolden væk, dumpede den ned bag ham og ind i mÃ¥l.