Historier
  Danmarks landshold scorede tre mÃ¥l pÃ¥ blot ni minutter, da 0-1 mod USA blev vendt til 3-1 i begyndelsen af anden halvleg.

©danskfodbold.com

Landsholdet: Onsdag 18. november 2009, kl. 23.52

Ã…rets hurtigste kovending for Danmark
  PÃ¥ blot ni minutter scorede landsholdet i aften tre mÃ¥l og vendte 0-1 til 3-1 mod USA i Ã¥rets sidste kamp. Det er ikke gjort hurtigere i 2009.

Af Jan H. Jensen

Der var grund til at glæde sig over Danmarks afslutning pÃ¥ sæsonen 2009, da USA i aften blev slÃ¥et pÃ¥ NRGi Park med cifrene 3-1.

For selv om amerikanernes Jeff Cunningham havde bragt gæsterne på 1-0 midt i første halvleg på en dum fejl af målmand Thomas Sørensen, endte det godt med mål af Johan Absalonsen, Søren Rieks og Martin Bernburg - alle til dagligt spillere i Superligaen.

De tre mål, der cementerede Danmarks 3-1-gevinst, blev sat ind på bare ni minutter, og det er de hurtigste tre på hinanden følgende mål af landsholdet i 2009.

Ikke siden den lidt heldige men også uforglemmelige aften i Portugal i september sidste år har Danmark scorede tre gange så hurtigt.

Den herlige aften i Lissabon scorede Nicklas Bendtner, Christian Poulsen og Daniel Jensen alle fra 84. minut og frem til 90. minut. Reelt dog også på ni minutter, da der var lagt tre minutter til i det opgør, som Danmark jo vandt med 3-2.

Det var i øvrigt første gang, Danmark formåede at slå USA. Første gang, de to hold mødtes, var i 1993, hvor Mark Strudal og Jakob Kjeldberg var med til at sikre de rød-hvide 2-2.