Husk mig Ikke oprettet? Klik her  
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Lyngby BK   Randers FC   Silkeborg IF   Sønderjyske Fodbold   Vejle BK   Viborg FF   AaB  
               
Information om cookies   Besøg os på Facebook   Følg os på Twitter   Gå til vores nyhedsfeed  
 
 
 
  Historier  
  Det ser sort ud for Brøndby IF, der har færre end 1,00 point pr. kamp efter 13 kampe. Det er aldrig før sket for de blĂĄ-gule i DM.  
     
   
 
Superligaen: Søndag 23. oktober 2011, kl. 21.36
 
  Brøndby IF historisk ringe fra start  
  De blĂĄ-gule har aldrig tidligere i Danmarksturneringen - eller siden debut’en i 1975 - fĂĄet sĂĄ dĂĄrlig en begyndelse pĂĄ en sæson, som det er tilfældet efter 1-2 i Silkeborg.  
     
  Af Jan H. Jensen  
 
 
  De bløder i lĂĄrfede strĂĄler i Brøndby i øjeblikket. Søndag blev det til 1-2 pĂĄ udebane mod Silkeborg IF.

Dermed tabte Henrik Jensens tropper for fjerde udekamp i træk, hvilket er en tangering af Brøndby IF’s negative Superligarekord.

Men hvad værre er, så er BIF’erne aldrig tidligere kommet så dårligt fra start på en sæson i Danmarksturneringen, hvor klubben har befundet sig siden debut’en i 3. division i 1975.

Brøndby IF har blot 0,92 point pr. kamp efter 13 opgør, og det er klubbens ringeste pointhøst på dette tidspunkt i sæsonen - nogensinde!

Godt nok blev det også kun til 0,92 point pr. kamp i 1993/94, men omregnet til tre point-systemet havde Brøndby IF faktisk 1,23 point pr. opgør på tilsvarende tidspunkt i den sæson.

I 2. division i 1979 stod Brøndby IF på 0,85 point pr. match efter 13 kampe. Men igen ville klubben have stået bedre, hvis en sejr dengang havde givet tre point, nemlig på 1,15 point pr. optræden.

Brøndby IF’s hidtil dårligste præstation efter 13 kampe var i 2007/08, hvor klubben åbnede med præcis 1,00 point pr. kamp. Dengang endte klubben på sin dårligste placering i Superligaen med en ottendeplads.

At Brøndby IF er langt fra klubbens standard ses af den gennemsnitlige høst pr. kamp i klubbens foregående 37 sæsoner i DM. Brøndby IF har i gennemsnit hentet 1,84 point pr. kamp efter 13 opgør i DM, mens det er blevet til i gennemsnit 1,81 point pr. opgør i de første 13 opgaver i Superligaens levetid, dvs. siden 1991.

Der er også et pænt stykke til klubbens rekord. Den blev sat i 1987, hvor Brøndby IF åbnede med 12 sejre og én uafgjort i 13 kampe, eller hvad der i dag ville svare til 2,85 point pr. kamp!
 
     
  Stillingen i Superligaen | Brøndby IF denne sæson | Brøndby IF’s klubside | Historiearkiv  
     
 
 
 
  Søg i historier  
     
 
 
     
 
  Historier om dansk fodbold  
  Ikke set yngre siden 1970  
  Silkeborg IF sætter ny Superligarekord  
  Karantænereglerne er blevet justeret  
  Straffespark nummer 1.000  
  FCKs 11. mesterskab og et par rekorder  
  29 hjemmekampe uden nederlag  
  Søndagskamp nr. 3.000  
  OB bedst fra 11-meters pletten  
  Falk scorede nr. 1.200 for OB  
  Kan FC København udbygge rekorden?  
  Kan Bruninho slĂĄ rekorden?  
  Flere historier