Husk mig Ikke oprettet? Klik her
  AGF   Brøndby IF   FC København   FC Midtjylland   FC Nordsjælland   Hvidovre IF   Lyngby BK   OB   Randers FC   Silkeborg IF   Vejle BK   Viborg FF

<<forrige dag4. februar næste dag>>
  2014

Efter blot én sejr i Swansea City FC′s seneste 10 kampe i den engelske Premier League blev klubbens danske cheftræner, Michael Laudrup, løst fra sin kontrakt godt fire mÃ¥neder før udløb af klubbens bestyrelse. Det var anden gang i den walisiske klubs historie, at den fyrede en dansk træner. Første gang var 8. oktober 1997.

2014
  2003

Ligalandsholdet vandt bronze ved Carlsberg Cup ved at besejre værterne, Hongkong, med 2-1. De danske mÃ¥l blev scoret af Thomas Schultz (Farum BK) og Michael Hansen (Esbjerg fB). Sidstnævntes mÃ¥l var pÃ¥ straffespark.

2003
  2000

Ligalandsholdet tabte sin tredje kamp i træk i den 14. - og hidtil seneste - udgave af de Nordiske Mesterskaber. Til trods for et udlignende mÃ¥l af Peter Møller (Real Oviedo), sÃ¥ vandt Finland - der ogsÃ¥ vandt turneringen (men først ét Ã¥r senere) - kampen med 2-1.

2000
  1989

I et danskeropgør i den engelske League Division One spillede Newcastle United FC uafgjort 2-2 pÃ¥ hjemmebane mod Liverpool FC. For hjemmeholdets 24-Ã¥rige angriber, Frank Pingel, var det tredje kamp siden skiftet fra AGF, og han scorede til 2-1 kort ind i 2. halvleg. MÃ¥let skulle vise sig at være hans eneste i engelsk fodbold. Jan Mølby (Liverpool) spillede ogsÃ¥ hele kampen.

1989
  1986

I sin tredje kamp under rejsen til Mellemøsten vandt Ligalandsholdet med 5-1 over Bahrain i Manama. Hjemmeholdet var foran 1-0 efter et hovedstødslob over mÃ¥lmand Mogens Krogh (Ikast FS), der var kommet pÃ¥ mellemhÃ¥nd, men Allan Simonsen (Vejle BK) fik udlignet før pausen og bragte Danmark pÃ¥ sejrskurs efter et straffespark 10 minutter ind i 2. halvleg. Herefter tog indskiftede Flemming Christensen (Lyngby BK) fat og pÃ¥ blot 12 minutter scorede hattrick og dermed sikrede slutresultatet.

1986
  1976

A-landsholdet vandt 1-0 over Israel i Tel Aviv. Kampens enlige mÃ¥l var et projektil af an helflugter fra debutanten Mogens Hansen (Næstved IF), der first-timede en hjørnesparksbold fra Birger Mauritzen (Vanløse IF). Øvrige debutanter var Kurt Hansen (Nakskov BK), Peter Poulsen (Køge BK) og Knud Herbert Sørensen (Vejle BK). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 386. Den foregÃ¥ende (385) blev spillet 29. oktober 1975, den efterfølgende (387) 11. maj 1976.