<<forrige dag16. februar næste dag>>
  2014

I den hollandske Eredivisie vandt AFC Ajax med 3-0 pÃ¥ hjemmebanen, Amsterdam ArenA, over SC Heerenveen. Lasse Schöne scorede samtlige mÃ¥l - altsÃ¥ hattrick - heraf de to første pÃ¥ straffespark i kampens første kvarter. Det var den 27-Ã¥rige midtbanespillers andet hattrick i hollandsk fodbold. Det første blev scoret 1. maj 2008 for De Graafschap. Viktor Fischer spillede ogsÃ¥ hele kampen for Ajax, mens Nicolai Boilesen i pausen blev udskiftet med Christian B. Poulsen. Efter kampen blev den tidligere Ajax-dansker, Christian Eriksen, hyldet af de godt 50.000 fremmødte for hans indsats for klubben. Seks mÃ¥neder tidligere var han skiftet til Tottenham Hotspur FC i den engelske Premier League, og hans sidste kamp for Ajax var 23. august 2013 mod netop SC Heerenveen.

2014
  2008

FC Midtjylland offentliggjorde, at klubben havde indgÃ¥et en aftale med den sicilianske Serie A klub, US Città di Palermo, om en transfer af Simon Kjær. Den 18-Ã¥rige forsvarsspiller havde signeret en fem-Ã¥rig kontrakt med start 1. juli 2008.

I den spanske Primera Division tabte RCD Espanyol pÃ¥ hjemmebane med 2-4 til Sevilla FC. Godt et kvarter før slut scorede udeholdets Christian B. Poulsen til 1-3. Det var karrierens ligamÃ¥l nummer 33 for den 27-Ã¥rige midtbanespiller og - skulle det siden vise sig - hans sidste i La Liga, inden han i sommeren 2008 skiftede til Juventus FC i den italienske Serie A.

2008
  2006

Samtlige fire danske deltagere i Royal League spillede uafgjort. PÃ¥ hjemmehane spillede FC Midtjylland uafgjort 1-1 mod norske IK Start, Brøndby IF klarede 2-2 ude mod Lillestrøm SK, ligeledes fra Norge, mens FC København hjemme fik uafgjort 1-1 mod svenske Kalmar FF og AaB spillede 0-0 mod IFK Göteborg, ogsÃ¥ fra Sverige.

2006
  1964

Flemming Nielsen bragte Atalanta BC foran 1-0 efter blot to minutters spil af udekampen mod AS Roma i den italienske Serie A. Saul Malatrasi fik dog udlignet for hovedstadsklubben inden pausen - og derved blev det. I Firenze spillede hjemmeholdet, AC Fiorentina, uafgjort 0-0 mod topholdet, Bologna FC 1909, der havde Harald Nielsen pÃ¥ banen.