<<forrige dag7. april næste dag>>
  2013

AC Horsens tabte 0-2 på hjemmebane til FC Nordsjælland, som hermed havde vundet sin fjerde Superliga-kamp i træk på blot 10 dage - eller siden 29. marts 2013. Det var ny Superliga-rekord.

2013
  2002

På Lyngby Stadion tabte Lyngby BK med 1-5 til Viborg FF. Sjællændernes hold bestod udelukkende af amatørspillere, der havde til opgave at fuldføre sæsonen efter Lyngby FC′s konkurs. Blot 521 tilskuere så Thomas Frandsen score hattrick for jyderne.

2002
  1988

I den første af to semifinaler i Landspokalturneringen tabte Brøndby IF med 0-1 på hjemmebane til Brønshøj BK. Kort før pausen havde hjemmeholdet chancen til at bringe sig foran, men Per Steffensen måtte se sit straffespark pareret af ″Hvepsenes″ målmand, Jesper Hansen. I stedet blev Tommy Nielsen - hvis storebror, Kent Nielsen, spillede i Brøndby-forsvaret - matchvinder efter knap en times spil. Der var returkamp 13. april 1988.

1988
  1957

I en kvalifikationskamp til VM 1958 i Sverige vandt Mexico på hjemmebane med 6-0 over USA. Amerikanernes debuterende målmand, Svend Engedal, var født i Danmark og i 1955 blev amerikansk statsborger.

1957
  1946

I 1. division tabte AGF med 0-9 på hjemmebane til B 93 efter 0-2 ved pausen. Jørgen Leschly Sørensen scorede fem af københavnernes mål, medens jyderne selv bidrog til løjerne med to selvmål, heraf det ene af AGF′s målmand, Kurt Nielsen.

1946
  1935

I Københavns Idrætspark debuterede Ernst Hansen (Vejle) som dommer i Danmarksturneringen. AB og KB mødtes i Mesterskabsserien, og i de sidste sekunder af 2. halvleg scorede KB′s Oscar Jørgensen til 3-2 på hovedstød efter et hjørnespark. Imidlertid var der skidt i dommerens fløjte, så efter han havde fløjtet spillet i gang, så Taarup kunne tage hjørnesparket, syntes dommeren at lyden var så svag, at han fløjtede en ekstra gang, hvilket AB-spillerne opfattede som om, at han afblæste kampen. Akademikernes anfører, Ove Larsen, protesterede derfor på stedet. DBU efterkom protesten og annullerede målet, hvorefter kampen endte 2-2.