<<forrige dag1. august næste dag>>
  2007

Randers FC vandt 5-0 over AaB i Superligaen. Allerede efter 50 sekunders spil blev Danny Califf (AaB) udvist efter at have blokeret Thomas Dalsgaard pÃ¥ en friløber. Det var blot tredje gang i Superliga-historien, en spiller blev udvist i en kamps første minut. Kampen huskes ogsÃ¥ for Dalsgaards hattrick, og at han dermed havde scoret seks mÃ¥l efter sæsonens tre første kamp.

2007
  2004

For tredje gang i Superligaens historie scorede en debutant et selvmÃ¥l. I Parken spillede FC København uafgjort 2-2 med Esbjerg fB. Vestjydernes tyske forsvarsspiller, Kolja Afriyie, debuterede og scorede halvvejs i 1. halvleg til pausestillingen 0-1. Efter en times spil, ved stillingen 2-0 til Esbjerg fB, scorede tyskeren dog selvmÃ¥l og reducerede dermed til 1-2, inden Ole Tobiasen udlignede i kampens sidste minut. Forrige gang en Superliga-debutant scorede selvmÃ¥l var 27. juli 2003.

2004
  1997

I en Superliga-kamp førte AB med 2-0 over Lyngby FC ved pausen, og 4-0 efter 56 minutters spil. I den sidste halv time scorede Lyngby FC imidlertid fire gange, det sidste mÃ¥l endda efter holdet var blevet reduceret til 10 mand. Slutresultatet 4-4 var første gang, en klub ikke vandt en Superliga-kamp efter at have ført med fire mÃ¥l.

1997
  1987

Den 20-Ã¥rige Flemming Povlsen debuterede for 1. FC Köln i den vesttyske Bundesliga i 1-1 udekampen mod Karlsruher SC - og blev dermed klubkammerat med Morten Olsen. Det var allerede Povlsens anden udenlandske klub efter ét Ã¥rs ophold hos Castilla CF i Madrid.

1987
  1971

Som et led i forberedelserne til OL-kvalifikations kampen mod Rumænien den 10. oktober 1971 stillede A-landsholdet op udelukkende med hjemlige amatører og vandt 3-2 over det engelske amatørlandshold pÃ¥ Aalborg Stadion. Iver Schriver (Vejle BK) scorede sit andet mÃ¥l i sin anden landskamp, Morten Olsen (B 1901) scorede ogsÃ¥ sit andet mÃ¥l, mens Kristen Nygaard (IK Fuglebakken) blev matchvinder med sit - og landsholdets - tredje mÃ¥l. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 342. Den foregÃ¥ende (341) blev spillet 28. juli, den efterfølgende (343) 25. august 1971.