<<forrige dag24. august næste dag>>
  2014

Kasper Hjulmand debuterede som cheftræner for 1. FSV Mainz 05 i Bundesligaen. PĂĄ udebane mod debutanterne fra SC Paderborn 07 blev det overraskende kun til 2-2, og det alene efter udligningen faldt pĂĄ straffespark i det fjerde tillægsminut. Mainz kom planmæssigt foran 1-0 efter godt en halv times spil ved Shinji Okazaki, men fĂĄ minutter senere udlignede Elias Kachunga for hjemmeholdet til pausestillingen. Et par minutter før tid lurede sensationen, da Uwe HĂĽnemeier bragte Paderborn foran, men straffesparket af Ja-Cheol Koo i 90+4′ reddede altsĂĄ dagen for FC Nordsjællands tidligere mestertræner.

2014
  2013

I den engelske Premier League tabte Aston Villa FC pĂĄ hjemmebane med 0-1 til Liverpool FC. For første gang var Jores Okore i startopstillingen hos Birmingham-klubben, mens Daniel Agger spillede sin kamp nummer 157, det samme antal som Claus Jensen pĂĄ tredjepladsen over danskere med flest kampe i Premier League - alene overgĂĄet af Thomas Sørensen (360) og Peter Schmeichel (310). Otte minutter før tid blev Nicklas Helenius indskiftet for Aston Villa, og han blev dermed dansker nummer 50 i Premier League. Det var første gang siden 21. oktober 2006 at der var tre danskere pĂĄ banen samtidigt i en kamp i engelsk fodbolds øverste række.

2013
  1986

I 1. division vandt Brøndby IF med 3-1 ude over Herfølge BK. Kampens to sidste mĂĄl blev scoret af Kim Vilfort (Brøndby IF). Disse var hans første for de forsvarende mestre i 1. division efter Ă©n sæson hos Lille OSC i den franske liga.

I den hollandske Eredivisie førte FC Twente pĂĄ hjemmebane 2-0 ved pausen over Feyenoord. Udeholdet satte imidlertid Jan Sørensen pĂĄ banen fra starten af 2. halvleg, og godt 20 minutter senere havde han reduceret til 1-2, og blot to minutter senere udlignede Lars Elstrup til slutresultatet 2-2.

1986
  1983

A-landsholdet spillede uafgjort 0-0 mod Finland i en kvalifikationskamp til OL 1984 i Los Angeles. Keld Bordinggaard (OB) debuterede. Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 455. Den foregĂĄende (454) blev spillet 17. august, den efterfølgende (456) 7. september 1983.

1983
  1952

I 2. division spillede nyoprykkerne fra Vejle BK for første gang pĂĄ hjemmebane, og det tilmed mod arvefjenderne fra Horsens FS. Det lykkedes vejlenserne at vinde 5-1, hvilket var første DM-sejr over ″Den Gule Fare″ i knap fem ĂĄr. To af VB′s mĂĄl blev scoret af Gert Simonsen, der fĂĄ mĂĄneder senere blev far til en søn ved navn Allan.

1952
  1941

I Kreds 2 af Krigsturneringen tog Dragør BK imod Nakskov BK. Ved pausen førte amagerkanerne med 6-0. I 2. halvleg blev to af hjemmeholdets spillere, venstre ving og højre half-back, skadet, og da udskiftninger pĂĄ daværende tidspunkt endnu ikke var indført, mĂĄtte Dragør BK spille resten af kampen med ni mand plus de to skadede spillere, der humpede rundt pĂĄ banen. Det udnyttede lollikkerne til at score fire mĂĄl, sĂĄledes at kampen endte 6-4 efter to vidt forskellige halvlege.