<<forrige dag12. oktober næste dag>>
  2012

PĂĄ Vasil Levski National Stadium i Sofia spillede A-landsholdet uafgjort 1-1 mod Bulgarien i en kvalifikationskamp til VM 2014 i Brasilien. Nicklas Bendtner (Juventus FC) udlignede til 1-1, som allerede var stillingen ved pausen. Læs vort referat af kampen pĂĄ dbu.dk (eksternt link). Dette var A-landsholdets officielle kamp nummer 778. Den foregĂĄende (777) blev spillet 8. september, den efterfølgende (779) 16. oktober 2012.

2012
  1991

Bent ″Turbo″ Christensen scorede sit første Bundesliga-mĂĄl i første minut af FC Schalke 04′s 5-0 sejr over FC Hansa Rostock.

Bjarne Goldbæk scorede sejrsmĂĄlet for hjemmeholdet pĂĄ et brag af et langskud i overtiden af 1. FC Kaiserslauterns 2-1 sejr over Bayer 04 Leverkusen i den tyske Bundesliga.

Søren Lerby debuterede som cheftræner for FC Bayern MĂĽnchen i den tyske Bundesliga. PĂĄ hjemmebanen, Olympiastadion, tabte sydtyskerne med 0-3 til BV Borussia Dortmund. Flemming Povlsen bragte Ruhr-holdet foran 2-0 kort ind i 2. halvleg, og slutresultatet blev slĂĄet fast ved et selvmĂĄl af hjemmeholdets Markus MĂĽnch kort før tid.

1991
  1985

Brønshøj BK vandt med 5-1 pĂĄ hjemmebane over Ikast FS i 1. division. Brødrene Tommy og Kent Nielsen scorede to mĂĄl hver.

1985
  1969

I 1. division mødtes topholdet, AaB, med agterlanternen, B 1909. At der var klasseforskel pĂĄ de to klubber blev understreget af resultat, eftersom nordjyderne vandt intet mindre end 12-2 - med en perfekt deling med halvlegene, da den stod 6-1 ved pausen. AaB′s Børge Bach scorede fire mĂĄl, Finn Jønsson, Kjeld Thorst og Ove Flindt Bjerg hver to gange samt Ole Storch og John Holm hver Ă©n gang. Fynboernes mĂĄl blev scoret af Bent Outzen og Ove Peteresen.

1969
  1965

PĂĄ Ă…rhus Stadion spillede A-landsholdet en træningskamp mod den vesttyske Bundesliga-klub, TSV Eintracht Braunschweig, forud for VM-kvalifikationskampen mod Sovjetunionen den 17. oktober 1965. Udtagelses-KomittĂ©en eksperimenterede med en særlig angrebformation, som dog ikke lykkedes, og landsholdet tabte med 1-2 efter at have ført 1-0 ved pausen pĂĄ mĂĄl af Poul Bilde (Vejle BK).